| Kiadó: | Glória Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Debrecen |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 77 oldal |
| Sorozatcím: | Kedvenc receptjeim |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Kecsegeleves májgaluskával | 3 |
| Citromos halikraleves | 4 |
| Pontyikraleves | 4 |
| Tejfölös, zöldséges halleves | 5 |
| Böjti tárkonyos halleves | 6 |
| Savanyú vegyes halleves | 6 |
| Pontyhalászlé | 7 |
| Halászlé al-dunai módra | 7 |
| Pikáns halászlé | 8 |
| Pásztoros halászlé | 9 |
| Szegedi halászlé | 9 |
| Bajai halászlé | 10 |
| Halászlé régiesen | 11 |
| Fokhagymás apróhalleves | 11 |
| Tejfölös, tárkonyos halleves | 12 |
| Böjti halleves | 12 |
| Tejfölös halaprólékleves | 13 |
| Révfalusi pontyleves | 14 |
| Törpeharcsagulyás | 14 |
| Citromos busaraguleves | 15 |
| Gombás halgombócleves | 16 |
| Suhantott halászlé | 16 |
| Halerőleves | 17 |
| Halgaluska | 18 |
| Pisztráng fehérborban | 18 |
| Süllő palócosan | 19 |
| Töltött hal böllér módra | 19 |
| Pontykocsonya | 20 |
| Hideg harcsa | 21 |
| Halsaláta | 21 |
| Halikrasaláta | 22 |
| Hideg, pácolt angolna | 22 |
| Dióval töltött csuka | 23 |
| Süldőpontyok gombás töltelékkel | 23 |
| Pontyszeletek János módra | 24 |
| Töltött ponty | 25 |
| Szalonnás pontytej tojással | 26 |
| Szalonnába bundázott apróhal | 27 |
| Sült angolna zöldborsóval | 27 |
| Halszeletek hagymás káposztával | 28 |
| Rakott burgonya pontyfilével | 28 |
| Halszeletek rácosan | 29 |
| Makói haltepertő | 30 |
| Kiskőrösi paradicsomos hal | 30 |
| Sajtos busa- vagy amurszelet | 31 |
| Hirtelen sült petrezselymes amur | 31 |
| Tepsis sült kecsege | 32 |
| Hortobágyi tepsis balin | 33 |
| Zöldbabos, sajtos halszeletek | 34 |
| Szaggatott csuka savanyú káposztával | 34 |
| Tejfölös harcsa sütőben sütve | 35 |
| Sajkás haltej | 36 |
| Rozmaringos amurszelet | 36 |
| Uborkás halszeletek barna vajjal | 37 |
| Svábos rakott süllőszeletek | 38 |
| Fokhagymás csuka gombás burgonyával | 39 |
| Tepsis, szardellás csuka | 40 |
| Harcsa savanyú káposztával | 40 |
| Ikrapogácsa | 41 |
| Keszegvagdalt | 41 |
| Halpogácsa | 42 |
| Angolnakolbászkák | 43 |
| Székely tormás csuka | 43 |
| Harcsaszeletek tihanyi módra | 44 |
| Spékelt harcsa | 44 |
| Birsalmás, savanyú káposztás halikra | 45 |
| Sajtos haltorta | 46 |
| Vagdalt ponty | 46 |
| Badacsonyi süllő mazsolával | 47 |
| Csukaszeletek halászosan | 47 |
| Lecsós hal pákász módra | 48 |
| Zöldséges halpaprikás | 49 |
| Vörösboros halszeletek haltejjel | 50 |
| Pontyszeletek szőlővel | 51 |
| Zöldséges ponty oroszosan | 51 |
| Ponty vörösboros mártásban | 52 |
| Úsztatott ponty | 53 |
| Savanykás hal hentes módra | 53 |
| Olaszos pontyszeletek | 54 |
| Vízimolnár pontypaprikás | 55 |
| Pontypörkölt | 56 |
| Fokhagymás keszeg | 57 |
| Tejfeles-gombás kecsege | 57 |
| Tormás amurfilék | 58 |
| Fehérboros busa vagy amur lengyelesen | 59 |
| Tejszínes gombás busa | 59 |
| Rácponty | 60 |
| Roston sült pontyszelet | 61 |
| Rántott ponty | 61 |
| Császár ponty | 61 |
| Tiszai paprikás ponty | 62 |
| Ponty Molnárné módra | 63 |
| Ponty jóasszony módra | 63 |
| Ponty matróz módra | 64 |
| Provanszi halfilé | 65 |
| Petrezselymes tonhal | 65 |
| Sajtos sült hal | 66 |
| Tengeri hal kapormártásban | 67 |
| Sörben sült hal | 67 |
| Karfiolos rakott hal | 68 |
| Halropogós | 68 |
| Firenzei hal | 69 |
| Angolna matróz módra | 70 |
| Fogas vagy süllő roston | 71 |
| Fogas vagy süllő balatoni módra | 71 |
| Gombás fogas vagy süllő | 72 |
| Tárkonyos kecsege | 72 |
| Sült pisztráng | 73 |