A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A gyűlölet kora

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 229 oldal
Sorozatcím: World of Warcraft
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-497-148-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Lángoló Légió legyőzetett. Kalimdor keleti részén két nemzet osztozik: Durotar orkjai nemes hadfőnökük, Szolga vezérletével - és az emerek népe Theramorban, abban a birodalomban, melynek életét a legnagyobb hatalmú élő mágusok egyike, Büszkemocsár jaina úrnő igazgatja.
Ám az orkok és emberek közti béke hirtelen összeomlani látszik; a Durotar lakóit és területét érő támadások arra utalnak, hogy az emberek el akarják üldözni az orkokat. Jainának és Szolgának meg kell előznie a katasztrófát, mielőtt a régi gyűlölködés újra erőre kap és a kalimdori szövetséget pusztító háború söpri el.
Jaina kutatni kezdi a támadások mögött rejlő igazságot és megdöbbentő felfedezést tesz. Találkozik egy legendás, eltűntnek vélt mágussal, aki megrendíti az írott történelembe vetett hitét és fényt derít annak néhány titkos részletére.

Keith R. A. DeCandido

Keith R. A. DeCandido műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Keith R. A. DeCandido könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv