1.035.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lottóvariációk

Magyar és ausztria lottó variációk

Szerző

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Ormosbánya
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 115 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-400-264-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Számvégződésen a 10-es számcsoportok kombinációján alapuló LOTTÓVARIÁCIÓK című könyv. A Szerző állítja, hogy a Lottó játékban kihúzott számok statisztikája alapján megközelíthető a Lottó... Tovább

Előszó

A Számvégződésen a 10-es számcsoportok kombinációján alapuló LOTTÓVARIÁCIÓK című könyv. A Szerző állítja, hogy a Lottó játékban kihúzott számok statisztikája alapján megközelíthető a Lottó szerencsejáték számainak eltalálása. Állítását bizonyítja azzal, hogy a lottó játék történetében 5 a 90-ből játéknál öt számot egymást követően nem húztak ki pl: 1, 2, 3, 4, 5 vagy 86, 87, 88, 89, 90 vagy a 6-osnál po: 11, 12, 13, 14, 15, 16, továbbá 40, 41, 42, 43, 44, 45-öt sem.
Mindannyian tudjuk, hogy a Lottó mind a 45, vagy 90 száma teljességgel nem játszható meg, ezért annak - általában - egy részét vonhatják be a játékba - nagyobb esélyek reményében. Itt jelenik meg annak a jelentősége, hogy a számcsoportot és a számvégződéseket jól választottuk-e meg?
A könyv szerzője nagy számban kínál olvasóinak, a lottózást kedvelőknek hibapontos variációkat. Tudjuk - akár a Totóban -, hogy a nyertes számok átfogható mezőnye széjjelhúzható, de így az egész játék sokkal olcsóbb, s a végeredménynél számolni kell a hibapontokkal.
Vigaszul azoknak, akikhez ezután is nehezen pártol a szerencse, hadd jegyezzük meg, hogy a törvényszerűségek mellett ebben is jelen van a szerencse véletlenszerűsége, ami vagy segít vagy nehezíti célunk - a nagyobb eredmény - elérését.
A szerző figyelembe vette azt is, hogy a szerencse játékosok nem a kis nyereményekre törekszenek, pl: nem a kb. 40,- Ft-ot fizető hármas találatok érdekli őket, ezért az alacsony találatok részletezését mellőzi.
E könyv a Magyarországon bevezetett "Austria-Lottó" játékról is ad tájékoztatást, amely - főleg - a kezdő fogadóknak nyújt nagy segítséget. Vissza

Tartalom

Előszó-Bevezető
Variációk alkalmazási módja5
Hibapontos variációk értelmezése10
Egy kis segítség a Lottó játékhoz11
A variációk gyakorlati alkalmazása12
Tájékoztató az "Austria-Lottó" játékhoz14
Variációk összefoglaló táblázata16
Különféle variációk18
Öt a 90-ből variációk92

Témakörök

Kékedi Miklós

Kékedi Miklós műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kékedi Miklós könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv