820.566

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Mozibolondok

Iskolaregény

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 270 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-8254-36-X

Előszó

Részlet a könyvből:
"Minden történetnek három, egymástól többé-kevésbé különböző nézőpontja létezik. Ebből a háromból néha kettő, sőt, olykor egy is lehet. Ez a látszólagos paradoxon a történetek... Tovább

Fülszöveg

Olyan regény ez, amely annyira hiányzik a mai prózából, amely visszaadja az olvasás örömét, amely megmutatja, hogy a lélektani realizmusnak és a dokumentarizmusnak is vannak még új lehetőségei egy posztmodern korban, olyan, amely úgy tud korszerű lenni, hogy közben gazdagon merít egy már-már elfeledett hagyományból.
A Mozibolondok egy lassan serdülő fiú és egy lassan hervadó város egymásra találásának különös története. A főhős, aki nehezen találja meg a helyét a világban, idegenül mozog iskolákban, bérházakban, családi eseményeken, a valóság elől egy képzeletbeli világba menekül: a mozi lesz az otthona, a filmvászon hősei lesznek példaképei, barátai és szerelmei. Így ismeri meg a várost, így szerez, lassan, valóságos élményeket és barátokat.
Mindez a hatvanas évek elején történik, Budapesten, egy városban, amely kiiktatódott a történelemből, ahol egy kicsit megállt az idő, ahol valahogy minden olyan, mintha csak egy filmben létezne.
Csak a mozi, csak az felnőtt igazán: ez az... Tovább

Kelecsényi László

Kelecsényi László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kelecsényi László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mozibolondok
Állapot:
2.640 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba