| Kiadó: | Alexandra Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Pécs |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 32 oldal |
| Sorozatcím: | A La Carte |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-367-236-8 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Bevezetés a keleti konyhaművészetbe | 2 |
| Zöldséges csirke gyömbérrel | 4 |
| Fűszeres csirke | 4 |
| Gombás-pórés bárány | 6 |
| Fűszeres marhahús zöldségekkel | 6 |
| Édes-savanyú sertéshús | 8 |
| Sült gambas | 10 |
| Zöldséges garnélarák | 10 |
| Sült tojás hat finomsággal | 12 |
| Főtt rizs sonkával és tojással | 14 |
| Tojásos leves | 14 |
| Csípős thaiföldi garnélarák | 16 |
| Thaiföldi húsgombócok | 16 |
| Nasi Goreng | 18 |
| Olajban sült hal | 20 |
| Uborkasaláta | 20 |
| Sült sertéshúsérmék | 22 |
| Főtt tojás chiliszószban | 22 |
| Csirkehússal töltött padlizsán | 24 |
| Tempura garnélarákból | 24 |
| Darált, fűszeres marhahús | 26 |
| Hagymás-tejfölös spenót | 26 |
| Indiai halcurry | 28 |
| Fűszeres padlizsánpástétom | 30 |
| Mangókrém | 30 |
| Gyümölcsös fánk | 32 |