kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Zafír Press |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 175 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 21 cm |
| ISBN: | 978-963-88275-9-3 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Köszönet és ajánlás | 6 |
| Előszó | 7 |
| Bevezetés | 8 |
| A rákbetegség és az étkezés | 9 |
| Mi a rák? | 9 |
| A rák kezelése | 9 |
| Sebészeti beavatkozás | 9 |
| Kemoterápia, sugárkezelés | 9 |
| Mellékhatások | 9 |
| A táplálkozás fontossága | 10 |
| Miért fontosak egyes ételek a rákbetegek étrendjében? | 10 |
| Antioxidánsok | 10 |
| Más, jótékony hatású fitotápanyagok | 11 |
| Mitől óvakodjunk? | 12 |
| A rákbetegség fajtája és az étrend | 12 |
| Étkezési nehézségek | 15 |
| Megváltozott ízek és szagok | 15 |
| A legjobb, amit tehetünk... | 15 |
| A könyv célja | 16 |
| A módszer | 17 |
| Az ételek állaga | 17 |
| Könnyű habos ételek | 17 |
| Selymesen krémes fogások | 17 |
| Puha harapnivalók | 17 |
| Folyékony és üdítő finomságok | 17 |
| Friss, ropogós falatok | 17 |
| Szilárd és tápláló ételek | 17 |
| Hideg vagy meleg étel? | 17 |
| Az ízesítés | 18 |
| Az adag mérete | 18 |
| Higiénia | 18 |
| A receptekről | 18 |
| Beválik-e ez a módszer? | 18 |
| Jótékony hatású élelmiszerek | 20 |
| Különösen ajánlott élelmiszerek | 20 |
| Alkalmanként fogyasztható élelmiszerek | 21 |
| Kerülendő élelmiszerek | 21 |
| Tippek és tanácsok | 22 |
| Evés és ivás | 22 |
| Kórházban | 22 |
| A megfelelő étel kiválasztása | 22 |
| Könnyű habos ételek | 24 |
| Répakrém | 26 |
| Céklás, kecskesajtos hab | 27 |
| Lágy paradicsomkrém | 28 |
| Füstölt csirkés, mandulás krém | 29 |
| Tejszínes tonhal naranccsal | 31 |
| Joghurtkrém fekete áfonyával | 32 |
| Fügés banánkrém | 33 |
| Fahéjas almahab | 34 |
| Málnakrém | 35 |
| Pulykás, diós spenóthab | 36 |
| Padlizsánkrém zöld fűszerekkel | 38 |
| Csirkés, sárgabarackos krém | 39 |
| Krémes halfelfújt | 40 |
| Gombás szuflé vagy puding | 41 |
| Barack melba "sodrodó szigetekkel" | 42 |
| Sült vaníliakrém szuflé | 44 |
| Vörös áfonyás krém | 45 |
| Forró citromkrém | 46 |
| Selymesen krémes fogások | 48 |
| Spárgakrémes garnélarák | 50 |
| Avokádópüré naranccsal | 52 |
| Ratatouille turmixolva | 53 |
| Shiitake-gombakrém | 54 |
| Borsós tonhalkrém mentával ízesítve | 55 |
| Panna cotta mézzel és eperrel | 57 |
| Fahéjas almakompót | 58 |
| Citromos banánkrém | 58 |
| Gyümölcsjoghurt jegesen | 59 |
| Karfiolkrém csirkepogácsákkal | 61 |
| Tojásrántotta sonkával és metélőhagymával | 62 |
| Húsos káposzta szalonnával | 63 |
| Füstölt pisztráng burgonyával és brokkolival | 64 |
| Sajtos zöldségmix | 65 |
| Meleg körtekrém | 66 |
| Mézes tejsodó | 68 |
| Meleg barackturmix | 69 |
| Gőzölt barackkrém | 70 |
| Puha harapnivalók | 72 |
| Burgonyasaláta | 74 |
| Krémsajtos, paradicsomos szendvics | 75 |
| Dinnyesaláta feta sajtos öntettel | 76 |
| Gombás, paradicsomos tésztasaláta | 78 |
| Padlizsános, csirkés szendvics | 79 |
| Jeges málna tejsodóval | 80 |
| Epres, áfonyás zselé | 82 |
| Krémes rizspuding vörös áfonyával | 83 |
| Mézes gyümölcssaláta | 84 |
| Csirkeragu rizzsel | 87 |
| Makaróni póréhagymával, sonkával és sajttal | 88 |
| Rizs gyümölccsel és dióval | 89 |
| Gombás csirke wokban sütve | 90 |
| Paradicsomos, sült paprikás palacsinta | 91 |
| Zabkása mandulával és mézzel | 92 |
| Sült banán habos juharkrémmel | 94 |
| Lekváros palacsinta (crepe) vaníliás cukorral | 95 |
| Mézes gyümölcsfagylalt | 96 |
| Folyékony és üdítő finomságok | 98 |
| Citromos, narancsos répaleves | 100 |
| Uborkás almaturmix | 101 |
| Málnás gazpacho | 102 |
| Paradicsomos paprikaleves | 104 |
| Diós spenótturmix | 105 |
| Mandulás őszibarackturmix | 106 |
| Eperdzsúsz vörös áfonyával | 108 |
| Hideg leves sokféle gyümölcsből | 109 |
| Banános, gyömbéres vaníliaturmix | 110 |
| Tejszínes édesköményleves | 113 |
| Sűrű zöldségleves csirkével és paradicsommal | 114 |
| Paradicsomos padlizsánkrémleves | 115 |
| Zöldségleves | 116 |
| Tökleves szójaszósszal | 117 |
| Zöld tea tejjel és fűszerekkel | 118 |
| Forró ánizsos tej | 120 |
| Köretleves mézzel | 120 |
| Meleg almalé fahéjjal | 121 |
| Friss, ropogós falatok | 122 |
| Burgonyás "sütemény" tojássalátával | 124 |
| Zöldségrudak diós salátaöntettel | 125 |
| Füstölt lazacos, édesköményes pirítós | 126 |
| Paradicsomos, hagymás avokádópüré | 128 |
| Cézársaláta | 129 |
| Habcsók fekete áfonyával és fagylalttal | 130 |
| Granita zöld teából | 132 |
| Epres carpaccio | 133 |
| Citromkrémes sütemény | 134 |
| Zöldséges tempura szója mártással | 136 |
| Pirított szendvics | 137 |
| Borjúfilé kukoricapehely-bundában | 138 |
| Sajtos, paradicsomos minipizza | 140 |
| Csirkés-gyömbéres tavaszi tekercs | 141 |
| Cseresznyés morzsa | 142 |
| Mogyorós-mazsolás sült falatkák | 144 |
| Almás sült szendvics | 145 |
| Narancsos creme brulée | 146 |
| Szilárd és tápláló ételek | 148 |
| Csirkekrémes szendvics | 150 |
| Rozskenyér túróval és szőlővel | 151 |
| Grillezett zöldségek mozzarellával | 152 |
| Almás, zelleres, brazil diós lepény | 154 |
| Édes-savanyú garnélarák | 155 |
| Almás pite | 156 |
| Sárgabarackos-fenyőmagos tekercsek | 158 |
| Gyümölcsös jégnyalókák | 159 |
| Nugátos kis kuglófok | 160 |
| Mentás csirkenyárs sült burgonyával | 162 |
| Sonkás, spenótos héjában sült burgonya | 163 |
| Babos tortilla | 164 |
| Currys borjú fehérborban | 166 |
| Apró húsgombócok paradicsomszószban | 167 |
| Sült ananász fagylalttal | 168 |
| Bundás alma gyümölcssörbettel | 170 |
| Rizspuding ribizlivel | 170 |
| Francia pirítós piros gyümölcsökkel | 172 |
| Részletes tartalom | 174 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.