A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az ígéret földje

Szerző
Fordító

Kiadó: Victoria Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 389 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-7660-56-9

Fülszöveg

A világhírű brit író, Ken Follett (1949-ben született Wales legnagyobb kikötővárosában, Cardiffban) számos izgalmas sikertörténetét olvashatta már a magyar olvasóközönség. Leghíresebb műveiben - fantázia és valóság határán - a közelmúlt történelmének válságos pillanatai sűrűsödnek össze. A Tű a szénakazalban című történelmi krimijéből nagysikerű film készült.
A könyv, amelyet most az olvasó a kezében tart, szintén történelmi kalandregény. A XVIII. század végén játszódó történet hősei Skóciából indulnak útnak, és Angliából, London bűzös sikátoraiból, egy vitorlás hajó nyirkos mélyén utazva jutnak el az akkortájt benépesülő "Ígéret földjére", vagyis Amerikába. Tetteiket a szenvedély irányítja: a gyűlölet, a szeretet és a szerelem vezérli a családi, baráti és intim kapcsolatokat. Az érzelmek megkötő és felszabadító ereje segíti át a hősöket az élet rejtélyes, izgalmas nehézségein, a kalandok szövevényes bonyodalmain, a világ vonzó, ellenállhatatlan szépségei felé.

Ken Follett

Ken Follett műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ken Follett könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az ígéret földje Az ígéret földje

A gerinc enyhén töredezett.

Állapot:
1.860 ,-Ft
28 pont kapható
Kosárba
Akár 100% kedvezmény!