858.115

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db)

A Tű a szénakazalban/Kulcs a Manderley-házhoz/Szfinx/Kóma/Nagy központi pályaudvar/Repülőtér

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 594 oldal
Sorozatcím: Rakéta Regényújság
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.

Fülszöveg


ELŐSZÓ
1944 elején a német hírszerzés az összegyűjtött információk alapján bizonyosnak tartotta, hogy Anglia délkeleti részén egy óriási hadsereg van gyülekezőben. A felderítő repülőgépek barakktáborokat, repülőtereket és a Wash-öbölben állomásozó hajóflottákat ábrázoló fényképekkel tértek vissza Németországba; akadtak 'képek, amelyeken George S. Patton tábornak az ő félreismerhetetlen rózsaszínű lovaglónadrágjában sétáltatta fehér bulldogját; a térségben élénk rádiótevékenység folyt: az egyes alakulatok váltottak üzeneteket egymással; és a Nagy-Britanniában működő német kémek jelentései is utaltak bizonyos jelekre, amelyek megerősítették a hírszerzés véleményét.
Kelet-Angliában természetesen nem volt semmiféle hadsereg. A hajók gumiból és deszkából készült álhajók voltak; a barakkok csak annyira voltak -valóságosak, mint egy filmdíszlet. Patton tábornok parancsnoksága alatt egyetlen katona sem állt; a rádióüzeneteknek nem volt semmi jelentőségük; a kémek pedig kettős ügynökök... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db) Folytatásos regények gyűjteménye a Rakéta Regényújságból (6 db)

A borító kissé kopott. Néhány lap enyhén foltos.

Állapot:
4.180 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba