Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Képeskönyv 2000-2010

Bartók 32 galéria/Karinthy Szalon

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-8919-20-5
Megjegyzés: Színes fotókkal, reprodukciókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kisgyermekkorom óta két dolog vesz körül. Képek vagy színház. Amikor épp egyik sem, akkor fantáziámmal pótolom ki a hiátust.
Számomra mindent a színház határoz meg. Közege az otthonom. Mindent... Tovább

Előszó

Kisgyermekkorom óta két dolog vesz körül. Képek vagy színház. Amikor épp egyik sem, akkor fantáziámmal pótolom ki a hiátust.
Számomra mindent a színház határoz meg. Közege az otthonom. Mindent ott tanultam: ízlést, mércét, munkamorált. Ezért azok a munkatársaim - akik.
Mert értik, tudják szavak nélkül is, hogy ma, itt, nálunk premier van. Egy képzőművész premierje. Olyan bemutató, amelyre tán régóta odaadással készül, amelynek létrehozásáért megküzdött, sőt lehet, hogy meg is szenvedett. Persze az is elképzelhető, hogy laza és vidám volt ez az alkotási folyamat. Ez a mi szempontunkból mindegy. Az a lényeg, hogy segítsük őt. Kapjon meg mindent szerény lehetőségeinkből.
Amikor kiválasztjuk, hogy kit, kiket és milyen műveket mutassunk be galériáinkban, döntéseinket nem befolyásolják idegen szempontrendszerek. Ahogy a színházban nem a műfajok - dráma, operett, balett vagy kabaré - döntik el, hogy milyen a jó színház, hasonlóképpen a fogalmazás módja sem mérvadó, hogy hagyományosan avagy alternatív megoldásokkal jutunk el a katarzisig. És az sem szempont számunkra soha, hogy a hivatalos kánon - amely befogad, fölmagasztal és ugyanakkor kirekeszt művészeket - mit gondol munkánkról és döntéseinkről. Egyetlen szempont számít: az az értékrend, amely tapasztalataink során kialakult bennünk, és az az ízlés, amelyet magunkkal hoztunk és amely - mint tudjuk - nem lehet vita tárgya.
Ez a kis képeskönyv szeretné reprezentálni tíz év munkáját. Lapozgasd úgy kedves barátom, mint egy gyermek. Nyitottan, romlatlanul és őszinte kritikával.
Szeretettel köszönt e könyv szerkesztője, egy szerencsés ember, aki mindig azzal foglalkozhatott, amit szeret: Horváth Károly. Vissza

Tartalom

Köszöntő 7
Táj 9
Test 25
Mecenatúra 37
Ünnep 49
Tradíció 59
Para 73
Északi fény 83
Tigris 89
Fotográfia 99
Itt már jártam valaha 109
Akció 125
Kronológia 136
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Képeskönyv 2000-2010 Képeskönyv 2000-2010 Képeskönyv 2000-2010 Képeskönyv 2000-2010
Állapot:
2.240 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!