802.495

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az én természetem

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kornétás Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 963-935-311-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.

Fülszöveg

Születtem itt, Magyarországon, 1952-ben. Tanítottak sok helyen, volt hely, ahol én is sokat tanultam. Berettyóújfalu, Vác, Nagykanizsa, Szombathely, Budapest a felnőtté válás rögös útjának egy-egy állomáshelye. A városok, az itt töltött napok és pillanatok hatottak rám, segítettek, alakítottak, útravalót adtak, az itt szerzett ismeretek az úton elkísértek.
Gyermekként sok mindenről álmodtam. Népművelő lettem. jól érzem magam. Azt tehetem, amit a legjobban szeretek. Az eltelt évek alatt sok mindent megpróbáltam. Rajzoltam, festettem, újságot írtam, fotóztam. Fotózom!
Megmutatom a Világot, közben a Világ is megmutatja nekem magát. Csak azt örökítem meg, amit én fontosnak tartok és úgy, ahogyan én látom. Lehet, hogy sok mindent én másképpen nézek és látok, mint mások? Szeretném, ha másképpen látnám. Bemutatom másoknak, így láthatóvá, megérthetővé válok én magam is.

Kerekes György

Kerekes György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kerekes György könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az én természetem Az én természetem Az én természetem Az én természetem

A védőborító enyhén foltos.

Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba