| Kiadó: | Építésügyi és Városfejlesztési Minisztérium |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 33 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Általános rész | 4 |
| Meghatározások | 4 |
| Rendeltetési egység, kapacitás | 4 |
| Nagyságrendi fokozatok | 5 |
| Rendeltetési változások | 6 |
| Tervezési program | 6 |
| Üzemeléstechnológiai terv | 6 |
| Az elhelyezés követelményei | 7 |
| Helykiválasztás, telepítés | 7 |
| Szintek száma | 7 |
| Helyiségek | 8 |
| A létesítmény helyiségei | 8 |
| A helyiségek belmagassága, tájolása | 10 |
| Alapterületi értékek | 10 |
| Vendégforgalmi helyiségek részletes követelményei | 11 |
| Termelő üzemi helyiségek részletes követelményei | 12 |
| Épületszerkezeti követelmények | 19 |
| Teherhordó szerkezetek | 20 |
| Szigetelések | 20 |
| Nyílászáró szerkezetek | 20 |
| Burkolatok | 21 |
| Épületgépészeti követelmények | 22 |
| Általános követelmények | 22 |
| Vízellátás | 22 |
| Melegvíz ellátás | 22 |
| Szennyvíz elvezetés | 23 |
| Gázellátás | 23 |
| Fűtés, hőellátás | 23 |
| Szellőző- és klímaberendezés | 24 |
| Elektromos berendezés | 24 |
| Gyengeáramú berendezések | 25 |
| Egyéb előírások | 26 |
| Tűzoltókészülékek | 26 |
| A tárggyal kapcsolatos fontosabb rendeletek és szabványok | 27 |
| Függelék | |
| A tervezés alapját képező egyes adatok | 28 |
| A vendéglátó üzletek, konyhák fűtési hőmérséklete | 29 |
| A tervezési program tartalma | 30 |
| Fogyasztóterek tájékoztató alapterülete az osztálybasorolástól függően | 32 |
| Vagyonvédelem | 32 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.