820.578

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Egy szerelem naplója

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Arktisz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-818-907-X
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval illusztrálva.

Előszó

2002 őszén, kilenc hónap megfeszített munka után, elkészültünk a Szerelemtől sújtva című filmünkkel. Sok kínálódást, sok örömöt megélve, véglegesen lezártuk a dobozokat, a füzeteket, a mappákat,... Tovább

Fülszöveg

Tizenegy éves múltam. Hajnalodott, de már éber voltam a korai hőségtől. Óvatosan leguggolt az ágyam mellé. Nem mert mellém ülni, feszélyezhette a mezítelenségem. Leguggolt és hosszan nézett. Bőrömön éreztem sóvár tekintetét. Mikor úgy éreztem, elég, mintha fáznék, lassan magamra húztam a takarót. Aztán mintegy akaratlanul, a megkezdett mozdulat fojtott lendületével leejtettem a kezemet, egyenest Tibor ölébe. Erősen vert a szívem, féltem, hogy szaporább lélegzetemmel, megrebbenő szempillámmal elárulom magam. Tibor meghökkent, megrándult a teste. Megfogta a kezemet, gyengéden visszarakta az ágyra, felállt, és kimenekült a szobából. Sokáig kellett várnom, hogy ismét megérinthessem az ágyékát, azt a különös helyet, melyet titkok regimentje védett. Három év múlva jött be újra.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem