1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kistarcsai Kalendárium 1998

Szerkesztő

Kiadó: Kistarcsai Kulturális Egyesület
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím: Kistarcsai Kalendárium
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Megjelent 1000 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Fogadja szeretetteljes köszöntésemet abból az alkalomból, hogy az első ízben kiadott Kistarcsai Kalendárium egy példányát tartja kezében.
A Kistarcsai Kulturális Egyesület... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Fogadja szeretetteljes köszöntésemet abból az alkalomból, hogy az első ízben kiadott Kistarcsai Kalendárium egy példányát tartja kezében.
A Kistarcsai Kulturális Egyesület 1995-ben Névjegy címmel megjelentetett egy kiadványt, melyben helyi lakosok írásait, képző- és iparművészeti alkotásait mutattuk be. Reményeinkkel ellentétben a füzet fogadtatása meglehetősen mérsékelt érdeklődést mutatott. Be kellett látnunk, hogy korunk Magyarországának társadalmi viszonyai - melyek között az emberek többségét mindennapos problémák foglalkoztatják - nem kedveznek az önmagában megjelenő művészet közvetlen úton történő terjesztésének. Ezért választottuk a kalendárium formát, melyben a legkülönbözőbb műfajok is jól megférnek egymás mellett.
A következő oldalakon kistarcsaiak szólnak elsősorban kistarcsaiakhoz, de vannak olyan részek, melyek a földgolyó bármely pontján élő ember számára érdekesek lehetnek. Kapcsolataink révén bizonyára sok helyre eljut majd ez a kiadvány. Megtiszteltetésnek vesszük és örömünkre szolgál, ha más települések lakói is találnak kedvükre való írásokat a mi kalendáriumunkban.
Napjainkban még a nyomtatás jelenti a kultúra közvetítésének legelterjedtebb módját, de az informatika gyors fejlődése tág határokat nyit az információáramlásnak. Szeretnénk minél jobban felzárkózni a világméretű változásokhoz, ezért ezt a kiadványt az interneten is bemutatjuk, elérhetőségünket biztosítva - leginkább - a településünkről távoli vidékekre elszármazott egykori társaink részére, (http://www.c3 .hu/%7Ekike/kike.htm)
Az 1998-as Kistarcsai Kalendárium megvalósításában sokan közreműködtek, köztük olyanok is, akiknek nevével nem találkozik az Olvasó. Ezúton köszönöm mindannyiuk odaadó munkáját.
Remélem, elképzelésünk valós volt, és szívesen forgatják majd ezeket a lapokat az egész év során, ami biztatást adhat nekünk a jövőt illetően. Ehhez kívánok kellemes és hasznos időtöltést.
A szerkesztőbizottság nevében:
Kereszti Ferenc,
a Kistarcsai Kulturális Egyesület elnöke Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kistarcsai Kalendárium 1998 Kistarcsai Kalendárium 1998 Kistarcsai Kalendárium 1998

A gerinc enyhén töredezett.

Állapot:
940 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv