843.855

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Csata a hóban

Szerző
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 186 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Az újév napjára tervezett számháborújáték izgalmasabbnak ígérkezik minden eddiginél. A Sziget utcai válogatott csapat ezen a mérkőzésen szeretné visszaszerezni megtépázott jó hírét, azért készül olyan körültekintő gonddal az összecsapásra. Az utolsó napon azonban egymásra tornyosulnak a bajok. A válogatott csapat kizárja a másnapi mérkőzésből két erős játékosát. A fiúk, ahelyett hogy pihennének a nagy csata előtti éjszakán, szinte le sem hunyják szemüket az izgalomtól. Áruló van köztük? Vagy alaptalanul gyanúsítják egyik pajtásukat?
Kern István fordulatos regénye nemcsak az izgalmas számháborújáték lefolyásáról ad színes tudósítást, hanem az előzményekről is, amelyek a fiúkat állásfoglalásra kényszerítették, s rászorították arra, hogy szembe nézzenek saját gyengéikkel, döntsenek, ítélkezzenek és felelősséget vállaljanak tetteikért.
Az érdekes és értékes ifjúsági regényt Réber László illusztrációi díszitik.

Kern István

Kern István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kern István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem