819.664

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Zérópont

Természetfölötti ügyek nyomában

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Door Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 351 oldal
Sorozatcím: Az X-akták
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-8550-23-6

Fülszöveg

"Scully és Mulder odaállt a küszöbhöz és bebámult. Olyan volt, mintha gyújtóbomba robbant volna dr. Gregory laboratóriumában. A négy számítógép-terminál széle megolvadt és visszahajlott, a képernyők kancsalul bámultak, mint a halott szeme. Scully a túlsó falnál megpillantotta Gregory tetemét. Végtagjai összezsugorodtak a hőség okozta izomgörcsben: rovarirtóval leszórt, haláltusájában összerándult bogárra emlékeztetett."
Ez volt az első eset. Ám hiába követte még vagy féltucat, a két FBI-ügynök, a megmagyarázhatatlan esetek, az X-akták szakértői nem találtak semmi összefüggést. Hacsak nem egy-egy maréknyi hamut, ami mindenhová a Távol-Keletről, levélben érkezett. Meg a tényt, hogy az áldozatok kapcsolatban álltak egy hajdani atomrobbantással. Vagy a legújabb, amelyet Amerika titokban akar végrehajtani a Csendes-óceánon, egy korallzátonyon. A Fényes Üllő nevűvel.
Scully nem akar hinni a szellemekben, a természetfölötti erőkben. Mulder sem akar. Ám egy idő után kénytelen.

Kevin J. Anderson

Kevin J. Anderson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kevin J. Anderson könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Zérópont
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba