1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A korszerű vendéglátóipar

Szerző

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 226 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó3
A korszerű értékesítés néhány változata7
Bisztró7
Tejbár8
Kombinált eszpresszók8
Játékpresszó8
Mocca-bár9
Snack-bár9
Pizzariák10
Új formák, új módszerek13
Az új értékesítési formák előfeltételei17
Önkiszolgálás a vendéglátóiparban18
Csomagolt árukat értékesítő boltok19
Gyorskiszolgálás21
Az önkiszolgálás megszervezése23
Hűtőgépek új technológiával47
Eis-eszpresszó48
Turmix51
Motoros kézikeverő52
Edénymosogató gépek53
Automata eladógépek59
A Szovjetunió automata-készülék gyártásának tapasztalatai64
A korszerű utasellátás71
Vasút71
Utasellátás repülőgépen79
A korszerű szálloda83
Távközlési lehetőségek83
Higiénia86
Új műanyag textiliák87
Elektromos kisgépek88
Fürdőkád vagy zuhanyozó fülke?88
Legyen-e a szállókban mosoda?89
Automatikus mosóberendezés89
A szállodai berendezések fejlődése90
Garázs és parkírozás90
Szállodával egybekötött bevásárló központ92
Lyukkártyák alkalmazása a szállodaiparban93
Szállodaépítés, rekonstrukció94
Régi szállodák átalakítása95
Hazai adottságok, feladatok97
Szállodafejlesztés a Szovjetunióban99
Éttermek és egyéb kérdések101
Motelek103
Szellőzőberendezések109
Különféle szellőztető rendszerek112
Szellőző berendezések készülékei115
A modern reklám121
Reklám és lélektan125
Félkész és előkészített ételek131
A fogyasztói igények133
A választék kialakítása135
Az értékesítés135
Csomagolás-technika136
A központi előkészítés előnyei137
Külföldi tapasztalatok138
Tárolás, csomagolás, szállítás140
Központi ellátó-üzemek142
Az új konyhatechnikai eljárásokról145
Egy foglalkozási csoport tápanyag-szükséglete147
Konyhatechnikai feldolgozás közben keletkező veszteségek147
Magasnyomású készülékek alkalmazása a közétkeztetésben149
Sütési-főzési idő megállapítása magas nyomású edénynél150
Kisebb túlnyomás hatása az egyes vitaminokra152
Túlnyomású edénytípusok156
A sütésről169
Mikrohullámú (nagyfrekvenciás) főző- és sütőkészülék élelmezéstechnikai vonatkozásai181
A nagyfrekvenciás erőtérhatás konyhatechnikája
Fritou használata197
Az új formák gazdaságossága207
Az új üzletek hatása208
Nyitvatartás, választék, forgalomelemzés210
Az önkiszolgálás214
Felhasznált szakirodalom jegyzéke221
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv