1.037.256

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Küldd el A RECEPTED! 2010. szeptember

A Te receptedre mindenkinek szüksége van! - I. évfolyam 4. szám.

Szerkesztő

Kiadó: Zemak Hungária Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: Küldd el A RECEPTED!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasóink!

Nagyon örülök, hogy a negyedik lapszámunkra sikerült egy olyan "csapatba" tömörülnünk, ahol a főzés hobbi. Erről szeptemberi számunk tanúskodik, hiszen ezúttal is rengeteg... Tovább

Előszó

Kedves Olvasóink!

Nagyon örülök, hogy a negyedik lapszámunkra sikerült egy olyan "csapatba" tömörülnünk, ahol a főzés hobbi. Erről szeptemberi számunk tanúskodik, hiszen ezúttal is rengeteg kitűnő receptet sikerült összegyűjtenünk. Remélem, hasznukra válik hétközben és hétvégén egyaránt! A Reiner család vendégszeretete példaértékű volt. Bízom benne, hogy ezzel is sikerült ismét kedvet csinálni ahhoz, hogy jelentkezzenek, hiszen minden olyan család, amely betekintést enged konyhájába, és vállalja, hogy elkészíti a hétvégi menüt, 5000 forint díjazásban részesül és egy háztartási kisgépet kap ajándékba. A receptek beküldését illetően azonban szeretném megkérni Tisztelt Olvasóinkat, hogy küldeményükben ügyeljenek arra, hogy képet és az újság 61. oldalán található kupont is elküldjék (e-mailben vagy postai úton), ugyanis ezek nélkül nem tudjuk megjelentetni receptjeiket! Kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk! Vissza

Tartalom

Levesek
Sajtleves19
Kapros raguleves20
Frankfurti leves22
Marhahúsleves24
Kukoricaleves üvegtésztával40
Almaleves41
Spárgakrémleves parmezánnal42
Starnbergi sajtleves44
Szicíliai tonhalleves45
Francia hagymaleves47
Főételek
Vörösboros marhapörkölt4
Burgonyalabdacs8
Káposztás malachús8
Zöldséges kolbászos tészta16
Rakott csirkemell22
Rántott patiszon combbal borsós rizzsel25
Grillezett füge parasztsonkával25
Sárgarépás fasírt26
Mustáros hagymás csirke26
Lecsó28
Csirkegöngyöleg Horgas módra29
Grillezett csirke salátával30
Natúr sertésborda33
Rozmaringos csirkecomb szőlőmártásban35
Almás csirkemájas38
Csirkecsíkok Strogonoff módra43
Brassói aprópecsenye43
Marokkói ragu46
Húsgombóc madridi módra47
Sajtos csirkemell48
Sárgarépa-főzelék49
Saláták
Rizskönnyű18
Lencsesaláta szalonnakockákkal31
Kolbászsaláta48
Tésztafélék
Rakott mákos tészta17
Juhtúrós sztrapacska18
Tésztasaláta19
Pizzatekercs39
Hagymás nokedli41
Pirított tészta44
Olasz tésztasaláta51
Halételek
Joghurtos hal salátával7
Mézes-citromos-fokhagymás pangasius pirított mandulával11
Lazacsteak kagylóraguval30
Sült hal hagymaágyon petrezselymes burgonyával40
Lazac mézes-kapros mártással50
Desszertek
Meggyes gombóc4
Sült fagylalt6
Kókuszos rizslabdák16
Kürtöskalács56
Gyümölcsnyárs csokikrémmel60
Sütemények
Barackos pite7
Citromos sütemény13
Kapros-túrós lepény23
Szilvatorta33
Kosártészta36
Tejcsokis sztracsatellatorta37
Karcsúság pogácsa50
Vargabéles54
Őszibarack54
Vaníliás töksüti55
Sajttorta56
Ribizlitorta57
Sportszelet57
Sós-sajtos aprósütemény58
Méteres kalács58
Dinnyekeksz59
Tarka kifli59
Sünitorta60
Különlegességek
Flambírozott banán14
Héjas borsó, zöldbab és sonkakockák pirítva14
Bélszín Budapest módra15
Kacsamájparfé szőlőbefőttel15
Sonkapástétom28
Mexikói chili con carne46
Vegetáriánus finomságok
Sajtos padlizsán12
Beírdalt sült krumpli20
Avokádósalsa24
Bácskai gombás rizs31
Fokhagymás pitapirítós32
Mozzarellagolyók bazsalikomos öntettel32
Töltött cukkini38
Reggeli
Bélelt tojásos zsemle42
Savanyúság
Kovászos uborka6
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv