1.034.865

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kiadós egytál ételek

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Szó
Kiadás helye: Újvidék
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Süssünk-főzzünk
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ma már kevés asszony szenteli egész életét a háztartásnak, és mindegyre kevesebb közöttük a kimondott konyhaművész. Legtöbben a napi munkaidő előtt vagy után kezdik el az otthoni teendőket és kevés idő jut a bő fogások, sok munkával járó ételek elkészítésére. Azonkívül ma már a főzés nem kizárólag a nő "előjoga", sok férfi is szívesen elkészíti a család kedvenc ételét. Esetleg a nyugdíjas hozzátartozóra hárul ez a feladat, akinek korábban nem volt lehetősége elsajátítani a főzés minden csínját-bínját.
Újabb receptfüzetünkkel, amelyben több közkedvelt és sok kevésbé ismert, kipróbált recepteket gyűjtöttünk össze ötletet adunk a változatos ebédek elkészítésére.
Ezúttal szem előtt tartottuk a dolgozó ember nagyon kiszámított idejét és igyekeztünk a gyorsan előállítható és kiadós egytálételek elkészítésének módját ismertetni.
A mai korszerű konyha ugyanis különös szerepet juttat a rakott és az egytálételeknek, elsősorban azért, mert igen kiadósak és átlalában gyorsan készülnek.... Tovább

Fülszöveg

Ma már kevés asszony szenteli egész életét a háztartásnak, és mindegyre kevesebb közöttük a kimondott konyhaművész. Legtöbben a napi munkaidő előtt vagy után kezdik el az otthoni teendőket és kevés idő jut a bő fogások, sok munkával járó ételek elkészítésére. Azonkívül ma már a főzés nem kizárólag a nő "előjoga", sok férfi is szívesen elkészíti a család kedvenc ételét. Esetleg a nyugdíjas hozzátartozóra hárul ez a feladat, akinek korábban nem volt lehetősége elsajátítani a főzés minden csínját-bínját.
Újabb receptfüzetünkkel, amelyben több közkedvelt és sok kevésbé ismert, kipróbált recepteket gyűjtöttünk össze ötletet adunk a változatos ebédek elkészítésére.
Ezúttal szem előtt tartottuk a dolgozó ember nagyon kiszámított idejét és igyekeztünk a gyorsan előállítható és kiadós egytálételek elkészítésének módját ismertetni.
A mai korszerű konyha ugyanis különös szerepet juttat a rakott és az egytálételeknek, elsősorban azért, mert igen kiadósak és átlalában gyorsan készülnek. Azonkívül jellemző rájuk, hogy két-három ételtípust is magukba foglalnak. Legtöbbje húsból, főzelékfélékből, rizsből, tésztafélékből meg tojásból tevődik össze. Mivel a főzelékfélék főzés közben elvesztik vitamintartalmuk java részét, adjunk az egytál- és rakott ételek mellé vegyes salátákat. Ezt különben receptjeinkben is hangsúlyozzuk.
A főzelékfélékből és tésztából készült rakott ételekből hiányzik az állati fehérje, ezért pótoljuk reggel és este tejjel, tojással, túróval és kolbászfélékkel. Az egytálételeket különösen hamar elkészíthetjük gyorsfőző fazékban, a rakott ételeket pedig fedővel ellátott tűzálló edényben.
A receptek általában négy személyre szólnak. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv