1.034.201

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kína-tanulmány

Megdöbbentő felismerések a táplálkozással, az egészség és az egészséges testsúly megőrzésével kapcsolatban

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Park Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 588 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-355-401-2
Megjegyzés: Új, frissített, bővített kiadás. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


„Mindenki, akit érdekel a járványos mértékű elhízás, a saját egészsége, valamint a nyugati típusú étrend megrendítő környezeti, illetve társadalmi hatásai, bölcs és gyakorlatias megoldásokra lel Campbell Kína-tanulmányában"
Egyre többet beszélünk az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegek száma meghaladja a 15 milliót. Nem jobb a helyzet Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint harminc évvel ezelőtt.
Noha a rák kezelésében óriási előrelépések történtek, a daganatos megbetegedések száma mégis évről évre nő.
Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy meggyógyulhatunk. Pedig az egészségünk elsősorban attól függ, hogy mit eszünk, hogyan táplálkozunk.
A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok: aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák,... Tovább

Fülszöveg


„Mindenki, akit érdekel a járványos mértékű elhízás, a saját egészsége, valamint a nyugati típusú étrend megrendítő környezeti, illetve társadalmi hatásai, bölcs és gyakorlatias megoldásokra lel Campbell Kína-tanulmányában"
Egyre többet beszélünk az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegek száma meghaladja a 15 milliót. Nem jobb a helyzet Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint harminc évvel ezelőtt.
Noha a rák kezelésében óriási előrelépések történtek, a daganatos megbetegedések száma mégis évről évre nő.
Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy meggyógyulhatunk. Pedig az egészségünk elsősorban attól függ, hogy mit eszünk, hogyan táplálkozunk.
A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok: aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát.
A világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérését bemutató Kína-tanulmány közérthetően magyarázza el, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek - szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek - között. Szerzője, dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan, táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál - nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv