| Bevezető | 6 |
| A térség táplálkozási filozófiájáról | 7 |
| Főzési fortélyok | 8 |
| Előételek | 10 |
| Sertéshússal töltött sült tésztaroládok | 12 |
| Zöld borsos sertéshús burgonyás tésztában sütve | 12 |
| Kínai vegyes ízelítő | 13 |
| Kantoni saláta | 14 |
| Noritekercs nyers hallal és rizzsel | 14 |
| Hagymás tintahalsaláta | 15 |
| Zöldséges metélt | 15 |
| Fokhagymás csirkemell spárgával, kukoricával | 16 |
| Sózott kínia kel | 16 |
| Gőzölt tésztagombócok sertéshússal töltve | 17 |
| Rizses nyers hal | 17 |
| Főételek | 18 |
| Bárányszűz üvegtésztával | 20 |
| Sertésműj szezámmaggal és kínai kellele | 20 |
| Marhacomb zöldbabbal és sült üvegtésztával | 21 |
| Ecetes rizs | 21 |
| Sült üvegtészta | 21 |
| Kacsa vízigesztenyével | 21 |
| Pulykamell licsivel | 22 |
| Pulykamell mangóval | 22 |
| Mandulás pulykamell szegűfombával | 23 |
| Sertéshússal, mogyoróval töltött paprika | 23 |
| Borjúcomb szójacsírával | 24 |
| Édes-savanyú sertéshús | 24 |
| Sertéshús tökkel, kaporral | 25 |
| Fokhagymás bélszín gyömbéres spenóttal | 25 |
| Currys bélszín burgonyával | 26 |
| Zelleres marhahús | 26 |
| Gyömbéres pulykamell | 27 |
| Nyárson sült bárányhús zöldséges rizzsel | 27 |
| Ananászos kacsa | 28 |
| Borjúszűz spenóttal, szójacsírával | 28 |
| Marhacomb kesudióval | 29 |
| Marhacomb chilipaprikával és hagymával | 30 |
| Pekingi kacsa | 30 |
| Sertéshús kókuszmártással | 31 |
| Olajban sült diós csirkemell és szezámmagos bélszín | 32 |
| Füstölt oldalas diós mártással | 32 |
| Csirkemáj cukkinival és szegfűgombával | 33 |
| Mézes jérce chilivel | 34 |
| Szumátriai csirkemell | 34 |
| Szecsuáni bélszínragu | 35 |
| Kolduscsirke lótuszlevélben, agyagban sütve | 35 |
| Gőzölt jérce kínai gombával | 36 |
| Kínaikel-levelek húsos, zöldséges töltelékkel | 36 |
| Mandarinos sertéscomb szójacsírával | 37 |
| Halak-rákok | 38 |
| Sült királyrák zöldségekkel | 40 |
| Sült keszeg zöldségekkel | 40 |
| Királyrák fokhagymával | 41 |
| Tintahal laskagombával | 42 |
| Fűszeres sült hal | 42 |
| Tintahal bundában | 43 |
| Ropogós sügér édes-savanyú mártásban | 43 |
| Ponty zöldséges rizzsel | 44 |
| Harcsafilé tojással | 44 |
| Rizs rákkal, tojáslepénnyel | 45 |
| Polipsaláta | 46 |
| Zöldborsós rizses ponty | 46 |
| Rákkal és zöldségekkel töltött tésztabatyuk | 47 |
| Kókuszos halfilé | 47 |
| Levesek | 48 |
| Tojásos kukoricaleves | 50 |
| Garnélarákleves korianderzölddel | 50 |
| Húsleves kínai kellel, hússal töltött tésztával | 51 |
| Húsgombócleves kínai kellel | 52 |
| Spenótos csirkeleves gombával | 52 |
| Tofuleves shrimpsszel és norival | 53 |
| Uborkás csirkeleves | 54 |
| Sertéshúsleves bambuszrüggyel | 54 |
| Kacsaleves kínai kellel, gombával | 54 |
| Rizstésztaleves gombával | 55 |
| Desszertek | 56 |
| Csokoládés rambután kókuszszirommal | 58 |
| Görögdinnye gyömbérborban | 58 |
| Gesztenyegombócok | 58 |
| Mézes dió csillagánizzsal | 59 |
| Szezámmagos sült tészta | 60 |
| Gőzölt gyümölcstészta | 60 |
| Édesburgonya-gombócok | 60 |
| Alma karamellben | 61 |
| Ananász rizzsel töltve | 62 |
| Kókuszos, szezámmagos golyók | 62 |
| A könyv tartalma A-tól Z-ig | 63 |