1.031.423

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Beatrice leveleskönyve

Szerző

Kiadó: Kráter Műhely Egyesület
Kiadás helye: Pomáz
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 141 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 963-732-902-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Szerelmeskönyv ez, az utolsó szerelem könyve. AZ első szerelemről rengetegen írnak, az utolsóról kevesen. Ha máshonnét nem, hát innen tudhatom: kevés vagyok.
Mibe szerelmes az ember, amikor megüti az idő múlásának szeme? Egy fiatal nőbe, akivel találkozik, vagy akit elképzel - esetleg nem vagy-vagy, hanem is-is. És persze az összes többi nőbe, akiket szeretett (volna). És az élet kisebb-nagyobb örömeibe (ide értve minden szenvedést is, amelyben sikerült nem belehalni). Kibe (mibe) szerelmes az ember? - talán magába az életbe. Amely egyre fogy.
A szerelem találkozás, a találkozás pedig kegyelmi állapot: alkalom rá, hogy az ember újra megfogalmazza önmagát. Az utolsó szerelem könyve a sok piszkozat után akár a végső tisztázat is lehet. Még ha csupa zaklatottság, még ha csupa kérdőjel is.

Kipke Tamás

Kipke Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kipke Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv