Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

978.054

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Király Antal (minikönyv) (számozott)

Szerkesztő
Róla szól
Fotózta

Kiadó: Atheneum Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 5 cm x 4 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozott kiadás. Számozás színe: Fekete Könyvtervező: Soproni Béla Nyomda: Atheneaum Nyomda, Budapest Nyomás módja: Színes íves ofszetnyomás Színes és fekete-fehér egész oldalas fotókkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 43 x 52 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Bizony, ennek is eljött az ideje. De régen is volt 1947, amikor az akkori szedő kollégák, akik közül sajnos már jó néhányan nem élnek, megismerték a vidéki, jóképű és ügyes kezű,... Tovább

Előszó

Részlet:
Bizony, ennek is eljött az ideje. De régen is volt 1947, amikor az akkori szedő kollégák, akik közül sajnos már jó néhányan nem élnek, megismerték a vidéki, jóképű és ügyes kezű, ambiciózus fiatalembert a menetrend csoportban. Nem kellett sok idő, hogy beilleszkedjen a nagy nyomda - számára bizonyára újszerű - környezetébe, hogy a ,,törzsszemélyzet" befogadja.
Rövid idő alatt megtörtént ez annak ellenére, hogy akkoriban a művezetői ellenőrzés egyik eszköze volt, hogy akinek munkájával szemben a legkisebb kifogás felmerült, az egykettőre a munkanélküliek között, a ,,Toronyban" találta magát, és a kollégák is - tartva a gyakori létszám leépítéstől - könnyen ,,kizeccölték" maguk közül azt, aki bármilyen ok miatt nem tetszett. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott) Király Antal (minikönyv) (számozott)

A borító enyhén foltos, kopott. A lapélek foltosak, a kötés megtört.

A példány sorszáma: 751

Állapot:
1.940 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba