| Kiadó: | Officina Nyomdaipari Oktató és Termelő Kft |
|---|---|
| Kiadás helye: | Szeged |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 47 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar konyha ízei |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 14 cm x 10 cm |
| ISBN: | 963-8459-02-6 |
| Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
| Ajánló | 7 |
| Előételek | 9 |
| Halkocsonya | 9 |
| Halpástétom | 9 |
| Pulykakocsonya | 9 |
| Töltött kenyér | 10 |
| Levesek | 11 |
| Halleves | 11 |
| Babéros lencseleves | 11 |
| Savanyú tojás | 12 |
| Borleves - kenyérrel | 12 |
| Sörleves - hidegen | 12 |
| Korhelyleves | 13 |
| Húsos vöröskáposzta | 13 |
| Hús- és halételek | 15 |
| Szegedi halászlé | 15 |
| Hagymás ponty | 15 |
| Dorozsmai molnárponty | 16 |
| Halragu | 16 |
| Csorba csirke | 17 |
| Töltött pulyka | 17 |
| Töltött csirkecomb magyarosan | 18 |
| Pulykafilé | 18 |
| Malacpecsenye | 19 |
| Töltött malac | 19 |
| Köményes malaccomb | 20 |
| Gesztenyés göngyölt | 20 |
| Virsligulyás | 21 |
| Sült virsli | 21 |
| Virsli - köpenyben | 22 |
| Köretek, saláták, mártások | 23 |
| Burgonya zellermártással | 23 |
| Korhelysaláta lenmagolajjal | 23 |
| Burgonyasaláta | 23 |
| Pezsgős rizottó | 24 |
| Tormasaláta | 24 |
| Pezsgős káposzta | 25 |
| Tészták, csemegék | 27 |
| Karácsonyi guba | 27 |
| Mákoscsík | 27 |
| Kőttkalács | 28 |
| Magyaros kukoricakása | 29 |
| Finom mézeskalács | 29 |
| Bejgli | 30 |
| Rétes | 30 |
| Házi szaloncukor | 31 |
| Alma-dió | 32 |
| Rumos almabab | |
| Italok | 33 |
| Krampampuli | 33 |
| Szilveszteri bólé | 33 |
| Rumos puncs | 34 |
| Józankoktél | 34 |
| Gyümölcsbólé | 34 |
| Paradicsomfröccs | 35 |
| Ünnepi fogások | 37 |
| Karácsonyköszöntő | 43 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.