kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Anonymus Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 77 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-7966-26-9 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal. |
| A csecsemő táplálása | 5 |
| A csecsemő energia- és tápanyagszükséglete | 5 |
| A csecsemő természetes tápláléka az anyatej | 7 |
| A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej | 7 |
| A szoptató anya étrendje | 8 |
| Néhány tanács, hogy örömünk teljék a szoptatásban | 11 |
| Fejés | 13 |
| Mennyit szopik a baba | 13 |
| Teáztatás | 14 |
| Ha kevés az anyatej - tápszert! | 14 |
| Elválasztás | 16 |
| Mivel kezdjük az elválasztást? | 17 |
| Majszolnivaló | 21 |
| Rágás | 22 |
| D-vitamin | 22 |
| Étkezéssel kapcsolatos gondok | 22 |
| A csecsemő gondozása | 27 |
| A csecsemő ételei és elkészítésük | 37 |
| A csecsemő edényei | 37 |
| Mosogatás | 38 |
| Tea készítése | 38 |
| Kevert és mesterséges táplálás | 40 |
| A tápszerkészítés általános és higiénés szabályai | 40 |
| Az elválasztás | 41 |
| Gyümölcslé, gyümölcspép és zöldséglé készítése | 42 |
| Főzelékek elkészítése | 44 |
| Csőbensültek, rakott, töltött ételek | 60 |
| Feltétek | 63 |
| Kenyérhuszárok | 65 |
| Desszertek | 65 |
| Mirelit készítése otthon | 67 |