A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Bábjátékalbum

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papírmappa
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 35 cm x 25 cm
ISBN: 963-223-129-5
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal. 27 db kivehető báb-melléklettel.

Fülszöveg

Bábozni, bábszínházat játszani minden gyerek szeret. Vidám foglalatosság ez otthon, bábszakkörben egyaránt. A játékboltokban kevés bábfigura kapható, sokszor borsos áron. Egy több szereplős "színtársulat" kiállítása komoly megterhelést jelent a szülő pénztárcája számára. Amellett sokkal nagyobb az öröm, ha a gyerekek maguk készíthetik el a mesék, színdarabok szereplőit. Ebben nyújt segítséget a Bábjátékalbum. Kisné Polyák Erzsébet 27 állatfigura, mesealak elkészítéséhez ad pontos leírást a felhasználandó anyagokról, színekről, a figurák karakteréről és minden bábhoz 1:1-ben használható szabásmintát mellékel. A három kismalac, A róka és a gólya, A kecskegidák és a farkas, meg a többi mese szereplőit a nagyobbak önállóan, a kisebbek a szülők vagy pedagógusok segítségével készíthetik el, színes maradék anyagok, gombok stb. és sok ügyes ötlet felhasználásával.

Témakörök

Kisné Polyák Erzsébet

Kisné Polyák Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kisné Polyák Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem