A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Ister-Granum Eurorégió

Három folyó régiója

Szerkesztő
Fotózta
,
Kiadó:
Kiadás helye: Esztergom
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretettel köszöntöm Önöket egy régi-új régióban!
A természet és a történelem tanúbizonysága szerint a Duna két partja mindig is összetartozott, egy tájat alkotott, az itt élők sorsa hosszú... Tovább

Előszó

Szeretettel köszöntöm Önöket egy régi-új régióban!
A természet és a történelem tanúbizonysága szerint a Duna két partja mindig is összetartozott, egy tájat alkotott, az itt élők sorsa hosszú évszázadok óta összefonódott. Minden, amit idegenforgalmi szempontból a világnak megmutatnunk érdemes, ebből a szerves egymásra utaltságból született.
Gyakran nem is vagyunk tudatában, hogy milyen kincsekkel rendelkezünk, vagy mert megszokott a táj, itt élünk évtizedek óta, és nem okoz meglepetéseket az erdő, nem döbbent meg egy-egy épület monumentalitása; vagy mert nem is tudunk ezekről a kincsekről.
Mikor a Mária Valéria híd újjáépítéséről megszületett a döntés, és régióépítő munkát mi is megkezdtük, ilyen ismeretlen világként tárult fel a Duna túlpartja a két ország határ menti térségeiben élők előtt. Be kell vallanom, számomra is megdöbbentő volt azzal a tájikulturális gazdasággal szembesülni, amelyet Párkány régiójában ismerhettem meg.
Az Ister-Granum Eurorégió értékeinek fokozatos megismerése tudatosította bennem azt az érzést, hogy itt mindenünk megvan, ami az emberi életet otthonossá, szebbé élhetőbbé, esztétikailag is vonzóbbá teheti.
Ez a kis kiadvány egyfajta inventáriuma ezeknek az értékeknek. bízom benne, hogy Önöket is meggyőzi arról: mindezt érdemes személyesen is megtekinteni.
Legyen szerencsénk, érezzék otthon magukat nálunk! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ister-Granum Eurorégió Ister-Granum Eurorégió Ister-Granum Eurorégió
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv