1.037.217

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzési praktikák

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet :
Jó tanácsok befőzéshez
Sok ember számára szinte mágikus erővel bír a befőzés szó, olyasféle rég elfelejtett tevékenységre gondolnak a hallatán, mint mondjuk a vászonszövés, ami a maga... Tovább

Előszó

Részlet :
Jó tanácsok befőzéshez
Sok ember számára szinte mágikus erővel bír a befőzés szó, olyasféle rég elfelejtett tevékenységre gondolnak a hallatán, mint mondjuk a vászonszövés, ami a maga idejében fontos volt, de mára már elavult.
Aki viszont beleszületik e nyári elfoglaltság ismétlődő hagyományába, annak nem kell magyarázni, milyen hálás dolog hidegebb napokon felbontani a saját kezűleg készített befőtteket, konzerveket, azzal a boldog bizonyossággal, hogy tudjuk, mi van benne. Nem kell a címkére hagyatkozni annak kiderítésében, hogy tartalmaz-e színezőanyagokat, ízfokozókat. Vissza

Fülszöveg

Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában.
Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a tartalékról. Hogy biztosak lehessünk a tartósított élelmiszerek minőségét illetően, legjobb, ha magunk raktározzuk el a kedvenc gyümölcseinket, zöldségeinket. Ez cseppet sem olyan erőt próbáló feladat, mint amilyennek első látásra tűnik, hiszen bátran hagyatkozhatunk a már kipróbált befőzési technikákra.
Ez a kötet ezekből a praktikákból gyűjtött össze egy csokorra valót.
Bízza magát receptjeinkre, és kamrájában ott sorakoznak majd az ízletes lekvárok, befőttek, savanyúságok, zakuszkák, az egészséges, házilag tartósított élelmiszerek - egy karnyújtásnyira.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv