A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Weboldalkészítés 5-6. lecke

Szerkesztőeszközünk funkciói/Színek és szövegek HTML-szerkesztőben

Szerző

Kiadó: Európai Levelező Oktatás Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím: Weboldalkészítés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az előző két leckében megismerkedett a HTML-szerkesztés alapelveivel, az egyes elemek szerkezetével és használatával, majd rövid körutat tettünk a szerkesztéshez felhasználható segédeszközök... Tovább

Előszó

Az előző két leckében megismerkedett a HTML-szerkesztés alapelveivel, az egyes elemek szerkezetével és használatával, majd rövid körutat tettünk a szerkesztéshez felhasználható segédeszközök világában. Látható volt, hogy rengeteg gépies munkát takaríthatunk meg az erre a célra kifejlesztett szerkesztőprogramok alkalmazásával. Nem könnyű a megfelelő kiválasztása, és el kell fogadnunk, hogy sok esetben anyagi lehetőségeink szabnak határt vágyainknak: nem biztos, hogy mindig megengedhetjük magunknak a legkorszerűbb eszközt.
A webszerkesztés napjainkban már nagy népszerűségre tett szert, és nem kell ahhoz prófétának lennünk, hogy előre jelezhessük, a közeli jövőben a HTML-ben írt oldalak és a hagyományos szövegszerkesztővel készülő oldalak gyakorisága erősen közelít majd egymáshoz. Várható, hogy ez egyrészt csökkenteni fogja a szerkesztő szoftverek árát, és az is valószínű, hogy a HTML-szerkesztés szorosan integrálódik olyan rendszerekbe, mint például az Office programcsomag.
Addig azonban válasszunk ki egy szimpatikus és nem túl drága eszközt, és tanuljuk meg jól ennek használatát! Persze tudatában vagyunk annak, hogy az Ön választását erősen befolyásolja az általunk használt, részletesen bemutatott szoftver. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a különösen specifikus részek kivételével - amikor az egyes menüpontok elhelyezkedését, funkcióit tárgyaljuk - minden tevékenység megvalósítható más eszközök segítségével is, esetleg kissé más az elrendezés, a funkció előhívásának módja. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv