1.031.464

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vendéglátó technológia I.

Felszolgálási ismeretek - Vendéglátóipari szakközépiskolák számára

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 99 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-221-075-1
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. Tankönyvi szám: 21930
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés5
A vendéglátó tevékenység és alapfogalmai7
Az éttermi munka technikai és személyi feltételei10
Az étterem és berendezése10
Az éttermi felszerelések és eszközök14
Az éttermi felszerelések megóvása29
A felszolgálókkal szemben támasztott követelmények32
Az éttermi felszolgálás előkészítése és szervezése36
Előkészületek az étterem nyitása előtt36
Az éttermi eszközök és felszerelések előkészítése39
Az egyszerű terítés41
Előkészületek a vendég fogadására50
A felszolgálás általános szabályai51
Az italok felszolgálása62
Az italok csoportosítása62
Az itallap66
Az italrendelés felvétele68
Az italok hőmérséklete69
A sörök felszolgálása70
A borok felszolgálása72
Az egyéb szeszes italok felszolgálása77
Az alkoholmentes üditő italok felszolgálása78
Kiegészítő ismeretek az értékesítési munkához81
A társas érintkezés általános szabályai81
Az utasellátás82
Felszolgálás szállodai szobában82
Felszolgálás eszpresszóban és cukrászdában85
Felszolgálás a bárban88
Felhasznált irodalom100

Kiss Imre

Kiss Imre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kiss Imre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv