A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vendéglátó technológia IV.

Ételkészítési és felszolgálási ismeretek/Vendéglátó szakközépiskolák számára

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 216 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-221-356-4
Megjegyzés: Tankönyvi szám: 21941. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Ételkészítési ismeretek5
Bevezetés7
Éttermi tészták9
Gyúrt tészták11
Főtt tészták11
Egyszerű gyúrt tészták11
Burgonyával készített gyúrt tészták21
Túróval készített gyúrt tészták24
Gesztenyével készített gyúrt tészták26
Főtt-sült tészták27
Édes főtt-sült tészták28
Sós főtt-sült tészták33
Kevert tészták35
Palacsinták35
Hagyományos palacsinták35
Csúsztatott palacsinták43
Francia palacsinták47
Galuskák54
Morzsafélék55
Egyéb kevert tészták57
Kelt tészták60
Omlós tészták77
Rétesek93
Felvertek102
Vajastészták108
Frissen készített tészták114
Égetett tészták120
Felfújtak, pudingok127
Krémek139
Gyümölcskészítmények144
Fagylaltserlegek147
Öntetek, mártások, habok149
Sajtok156
Felszolgálási ismeretek159
Bevezetés161
Étlap és étrend162
Az étlap és szerkesztése162
Étrendek165
A különleges éttermi felszolgálói munkák170
Ital- és ételkocsik használata az éttermi értékesítésben170
Ételkészítés és flambírozás a vendég asztalánál178
Zöldsaláták készítése a vendég asztalánál178
Gyümölcssaláta készítése a vandég asztalánál180
Raguk készítése a vendég asztalánál181
Flambírozás182
Szeletelés a vendég asztalánál183
A szárnyasok szeletelése a vendég asztalánál185
A hal filézése a vendég asztalánál186
Egybesült húsok szeletelése a vendég asztalánál187
Rendezvények189
A rendelés felvétele192
A rendezvények előkészítése és lebonyolítása194
Házon kívüli rendezvény előkészítése és lebonyolítása195
A külső rendezvények általános feltételei198
Egy 400 fős állófogadás ajánlata201
A lebonyolítási munka szervezése206
Felhasznált irodalom209
Tárgymutató és Ételkészítési ismeretekhez211

Kiss Imre

Kiss Imre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kiss Imre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv