A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Napsugár Bölcsőde Jubileumi kiadványa 1986-2006

Szerkesztő

Kiadó: Budapest XI. Kerület Újbuda Önkormányzat Egyesített Bölcsődéi Intézmények Napsugár Bölcsődéje
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

Fogadja szeretettel, 20 éves bölcsődénk első kiadványát! Húszévesek lettünk, s így lehetőségünk nyílt arra, hogy számba vegyük a régmúlt évek eseményeit. Tiszteletet parancsoló,... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

Fogadja szeretettel, 20 éves bölcsődénk első kiadványát! Húszévesek lettünk, s így lehetőségünk nyílt arra, hogy számba vegyük a régmúlt évek eseményeit. Tiszteletet parancsoló, történelmi léptékű időszak ez. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy egy pillanatra megállhatunk, és mint ahogy azt ilyenkor mindenki más teszi, visszatekinthetünk mi is történt az elmúlt húsz évben, hogyan fejlődtünk évről-évre. A berendezési tárgyakat, eszközöket, hogy tudtuk (a sok gyermek birtokbavétele során) megóvni, kicserélni, s milyen segítségeket sikerült igénybe vennünk ahhoz, hogy minden évben úgy érezzük: ugyanolyan szép és jól felszerelt az intézményünk, mint amikor átvettük 1986-ban.
Végig vonul szemünk előtt, az a több száz kisgyermek, akiknek igyekeztünk szerető gondoskodást, érzelmi biztonságon nyugvó szakszerű ellátást biztosítani. Eszünkbe jut, hogy mennyi közös élményünk volt velük, s, hogy milyen eredményt tudtunk elérni közösen, gondozónők - szülők, ahhoz, hogy az óvodába gond nélkül beilleszkedhessenek. Úgy érezzük büszkék, lehetünk „bölcsiseinkre", hiszen megállták helyüket nem csak az óvodában, hanem az iskolában is. Közülük sokan már leérettségiztek és többen is főiskolára, egyetemre járnak.
Mindig tudtuk, hogy a bölcsőde nem akarja átvállalni a család funkcióját, - sőt közvetett módon mi magunk is annak erősítésén fáradoztunk - hogy a család szeretetteljes kötődéseit a bölcsődei gondozás - nevelés nem helyettesítheti, csak kiegészíthetjük azt. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv