A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Angol-magyar kéziszótár

Szerző

Kiadó: WorldWide Reklámügynökség Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 839 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-06-0355-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A mintegy 30000 szócikket tartalmazó szótár a mai angol és amerikai köznyelv szavait és kifejezéseit dolgozza fel áttekinthető szerkezetben. Fő törekvésünk volt a korszerűség és az egyszerű... Tovább

Előszó

A mintegy 30000 szócikket tartalmazó szótár a mai angol és amerikai köznyelv szavait és kifejezéseit dolgozza fel áttekinthető szerkezetben. Fő törekvésünk volt a korszerűség és az egyszerű kezelhetőség, amely azonban nem leegyszerűsítést jelent.
Ezért használunk kevés nyelvtani és stílusrövidítést, valamint utalást, ezt a célt szolgálja a világos tipográfia: a jelentések számokkal való szétválasztása, feltűnő jelek alkalmazása a szócikk tagolására. A négyzet a szófajok, a háromszög a példák, a kör az elöljárós-határozók igék - phrasal verbs - elkülönítésére szolgál. Szükség esetén a magyar jelentés pontosítására a magyar szó, ill. kifejezés után zárójelben dőlt betűs magyarázat vagy szűkítő értelmezés található.
Az angol szavak kiejtését a szokásos nemzetközi fonetikai átírással adjuk meg.
Reméljük, hogy a szótár hasznos segédeszköze lesz az angolul tanulók széles táborának. Vissza

Kiss László

Kiss László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kiss László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv