1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az eljövendő

Szerző

Kiadó: Masszi Lap- és Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 209 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9851-00-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

GYŐZÖTT A HŐN ÓHAJTOTT GLOBÁLIS VILÁGREND.
Összeomlott a Római Katolikus Egyház; maradékának utolsó pápája I. Ádám felveszi a harcot a globalitásból többek közt ember- és drogkereskedelemmel is hasznot húzó, a legutóbbi egyházfők támogatását élvező Opus Christi nevű „katolikus" szekta ellen, amely a Gonosszal való szövetségben Új Megváltóként készül fellépni. Ki diadalmaskodik? Mikor is játszódik a történet? A szerző eredeti dokumentumokkal mutatja be az Opus titkos terveit, céljait, módszereit. A római székhelyű Opus Dei, patrónusai és szövetségesei kezdettől fogva megkísérelték megakadályozni e könyv megjelenését. Hiába.
Kiszely Gábor, a neves, rendkívül sokoldalú szerző, az utóbbi idők légmegdöbbentőbb kísérletét dolgozza fel. Az olvasó a felfoghatatlanról, az ember reménytelen elaljasulásáról, az Isten és teremtményei ellen szőtt összeesküvésről szóló leendő nemzetközi bestsellert tart kezében.

Kiszely Gábor

Kiszely Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kiszely Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv