A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az egészséges táplálkozás művészete

A nagy AMC-könyv

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: AMC Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 479 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 24 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal. Eredeti védődobozban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A könyvről...
Már itt volt az ideje! Az új évtized alapszakácskönyvet igényelt, amely az új táplálkozási tudnivalókat átfogóan bemutatja. Kímélő főzési eljárások, friss nyersanyagok, takarékosabb... Tovább

Előszó

A könyvről...
Már itt volt az ideje! Az új évtized alapszakácskönyvet igényelt, amely az új táplálkozási tudnivalókat átfogóan bemutatja. Kímélő főzési eljárások, friss nyersanyagok, takarékosabb receptek, más konyhákból átvett tapasztalatok formájában, de csendben megy végbe a "kulináris forradalom". Közben számos szakácskönyv megjelenik. Ezek a könyvek megkísérlik, hogy lépést tartsanak az új irányzattal. Mi valami mást akartunk. Több éves előkészítő munkával olyan könyvet állítottunk össze, amely az új, könnyű konyha alapvető tudnivalóit nemcsak edddig egyedülálló módon dokumentálja, hanem a látványt és a szöveget tekintve is teljesen új úton jár. Azt gondoljuk, hogy nekünk sikerült első ízben, hogy az egészséges táplálkozást úgy mutassuk be, mint gasztronómiai élvezetet - anélkül, hogy a szükséges tájékoztatást elhanyagolnánk. Ez a könyv nem pusztán receptgyűjtemény, hanem egy olyan nagy "kulináris építődoboz", amelyből a kezdők és a haladók egyaránt kiszolgálhatják magukat - sokan vannak ugyanis az országban, akik az egészségük megőrzését és az étkezés élvezetét közös sínre akarják terelni. A mi könyvünk többek között bemutatja, hogyan lehet változatosan étkezni, emellett részletes ismertetést ad a bemutatott nyersanyagok valamennyi fontos tulajdonságáról, elhagyja a régi, ám elavult recepteket, újakat ismertet, vállalkozó kedvre és az egészséges konyha kialakítására bátorít napról-napra. Olyan konyhára, amely örömet okoz - mivel egyszerűen megvalósítható és zavartalanul élvezhető. Így ez a könyv az elkövetkező években az Ön mindennapi kísérője lehet. Reméljük, hogy a helye nem a könyvespolcon, hanem a konyhában lesz. Talán szabad így mondanom: kitüntetett helyen. Vissza

Tartalom

Alapvető tudnivalók
Ahogyan elkezdődött18
Táplálkozásunk - ma34
Az AMC sokoldalú főzőrendszer50
Ésszerű vásárlás66
Tippek és trükkök114
A sikeres főzés
Fűszerezés és ízesítés130
Egészséges főzés152
Hét kedvenc ételünk178
Lépésről lépésre194
Könnyen és finoman210
Egyszerűen változtatható226
Alapreceptek
Levesparádé242
Szuperzöldségek258
A nagy darab húsoktól a vagdalékig274
Burok és töltelék290
Sütemények306
Desszertkalauz322
Mártáskavalkád338
Kiválóan és tökéletesen
Mit mihez354
Hideg és zamatos370
Szép és ízletes386
Ételvariációk402
Terítés és tálalás418
Táblázatok434
Adattár448

Klaus Schneider

Klaus Schneider műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Klaus Schneider könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv