Állatvilág témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Mario atya és a Segítő Szűzanya

Szerző
Fordító

Kiadó: Dávid Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 159 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 963-85414-8-2

Fülszöveg

"Teljes boldogsággal telt el a szívem, amikor elhatároztam, hogy megírok néhány olyan csodát, amelyet Isten oly sokunkkal tett. Megindultságomban úgy éreztem, hogy ezt a feladatot soha senkivel és semmiért el nem cserélném. - Mario atya az egyik főszereplő. Máriás lelkületű. Védi a hit záloga. Az asszony, aki igent mondott, továbbra is igent mond az ő száján keresztül. Az asszonyt Segítő Szűzanyának hívják.
Gyújts meg egy mécsest a Szűznek, mielőtt elolvasnád ezeket a tanúbizonyságokat. Énekeld el Gounod Ave Mariáját Andre Bernard-ral és Jean Louis Gillel trombita és orgona kísérettel."
Az interjúkat Kocsis Imre készítette, aki jelenleg is a csodák helyszínén, a kolumbiai Medellinben él. Birtokában vannak azon személyek fényképei, személyi adatai és aláírásai, akik e könyvben nyilatkoznak. Ha az olvasóban kérdések merülnek fel, bátran írjon kiadónk címére, levelét eljuttatjuk a szerzőhöz.

Kocsis Imre

Kocsis Imre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kocsis Imre könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mario atya és a Segítő Szűzanya
Állapot:
640 ,-Ft
3 pont kapható
Kosárba