A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Könyvtár az ezredfordulón

Katona József Könyvtár/Kecskemét 1996. augusztus 16 - 2001. augusztus 16./Együtt Európában

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Katona József Könyvtár
Kiadás helye: Kecskemét
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: A Katona József Könyvtár ünnepi kiadványa. Színes fotókkal illusztrálva. Papírmappában.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Csak öt esztendeje van jelen ez az új megyei könyvtár Kecskeméten, és már el se tudjuk képzelni a várost nélküle. Elfelejtettük milyen volt, amikor még nem létezett, amikor még nem magasodtak falai... Tovább

Előszó

Csak öt esztendeje van jelen ez az új megyei könyvtár Kecskeméten, és már el se tudjuk képzelni a várost nélküle. Elfelejtettük milyen volt, amikor még nem létezett, amikor még nem magasodtak falai a tér fölé. Kezdetben rácsodálkoztunk a nagyszabású épületre, amely külső-belső igényességével, a mértéktartó formák és színek harmóniájával elkápráztatta a betérőt. Büszke örömmel vezettük erre hazai és külföldi vendégeinket, abban a jóleső tudatban, hogy nekünk is van immár épületében és technikai feltételeiben is európai szintű könyvtárunk.
Évről-évre elismeréssel vesszük számba egyre gyarapodó szolgáltatásait, melyeket a város, a megye, a régió és az ország polgárai mindinkább igényelnek és értékelnek.
Évről-évre mind többen lelnek e falak között egy meghitt zugra, ahol az idelátogató kedvéra olvashat, vagy zenét hallgathat, dolgozhat vagy tanulhat. Nem szólva azokról a lehetőségekről, amelyeket ez az intézmény a modern információhordozók használatában, a kommunikáció terén nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv