1.034.855

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ki köpött a krémesbe?

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Jószöveg Műhely Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 313 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-615-5009-25-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Két, az itallal és a női nemmel meglehetősen hadilábon álló, mindenre elszánt újságíró ered nyomába a kilencvenes évek egyik leghírhedtebb bűntényének, tudni szeretnék, ki mészárolta le a szegedi cukrászt és egész családját. Füstös kocsmák, lepattant kifőzdék, gyorstollú zsurnaliszták és kétes erkölcsű hölgyek - ironikus Szeged noirt tart kezében az olvasó, amely azonban attól sem riad vissza, hogy a dél-szláv háború embert próbáló poklába is betekintést nyújtson. A könyv szerzője, hasonlóan hőseihez, maga is kulturális újságíró - az egész országot felkavaró, Magda Marinko számlájára írt bűntény és az előzményének tekinthető, Uri Gellert is megmozgató Farkas Helgaügy idején épp Szegeden. Nem csoda, hogy saját elmélettel bír arra nézve, mi is történhetett valójában.

Kolozsi László

Kolozsi László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kolozsi László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv