A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nyugtalan ifjúság

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Irodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 563 oldal
Sorozatcím: Horizont
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:

Fülszöveg

A szovjet irodalomnak talán Konsztantyin Pausztovszkij a leglíraibb hangú, legbensőségesebb hangulatú írója. Gazdag életműve, népszerű regényei, elbeszélései valóban magával ragadó líraisággal vallanak az író koráról s a szüntelenül változó életről - de a legszebb, legköltőibb művészi vallomás vitathatatlanul az életmű betetőzését jelentő memoárokban bontakozik ki előttünk. Pausztovszkij gyermekéveinek és ifjúkorának eseményei ötvöződnek regénnyé a visszaemlékezések lapjain: a századeleji Oroszország képe, a diákkor derűs és izgalmas epizódjai, az öntudatra ébredés, az első szerelem, a felnőtté válás élménye, az első világháború közvetlen közelből végigélt tragédiája vonul el az olvasó előtt egy nagy tehetségű író színes elbeszélése nyomán.

Tartalom

Első könyv: Letűnt esztendők5
Második köyv: Nyugtalan ifjúság297
Kosztantyin Georgijevics Pausztovszkij563

Konsztantyin Pausztovszkij

Konsztantyin Pausztovszkij műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Konsztantyin Pausztovszkij könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem