1.042.591

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhaművészet 1992/2.

Gasztronómiai magazin - 1992. II. évf. 2. szám

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Európa-Híd Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Konyhaművészet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
A leves az borleves, a főtt sonkát tormával és kemény tojással kapjuk, a bárányt pörköltnek. Akkor is beiglit illik tálalni, ha történetesen még a karácsonyi emlékét sem hevertük ki. Kell... Tovább

Előszó

Részlet:
A leves az borleves, a főtt sonkát tormával és kemény tojással kapjuk, a bárányt pörköltnek. Akkor is beiglit illik tálalni, ha történetesen még a karácsonyi emlékét sem hevertük ki. Kell ahhoz némi bátorság, hogy együnk húsvétkor sonkát, de mégse, hogy kipróbáljuk a báránybordát valahogy másképpen, és egyáltalán: úgy együnk az ünnepen, hogy tiszteljük is a hagyományokat meg nem is... Ha Önnek kedve támadna egy kis asztali forradalomhoz, figyelmébe ajánljuk húsvéti menünket: Kapros sonkasaláta/ Sajtleves sülttésztával/ Bárányborda dijoni mustárral, zöldborsmártással/ Gyümölcsös ínyenctál Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Konyhaművészet 1992/2. Konyhaművészet 1992/2. Konyhaművészet 1992/2. Konyhaművészet 1992/2. Konyhaművészet 1992/2.
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba