| Kiadó: | Európa-Híd Alapítvány |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 63 oldal |
| Sorozatcím: | Konyhaművészet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált kiadványok. |
| A sokoldalú paprika | 2 |
| Amit nem lehet megunni | |
| Delikátesz | 8 |
| Kaszás János sajtos ínyencételei | |
| Kitűnő konyhák | 16 |
| Veszprémben jártunk a Villa Mediciben | |
| Interjú | 21 |
| ZWack Péter, az ízek kultúrdiplomatája | |
| Főszerepben a kukorica | 26 |
| A legendák kincse | |
| Bűvös bólék | 32 |
| A könnyű mámor itala | |
| Édes meglepetés | 36 |
| Dinnye fagylalttal, dinnyefagylalt... | |
| Házias | 41 |
| Fónay márta pikáns saláta-tekercse | |
| Alternatív konyhaművészet | 42 |
| A zöldségeskert kincsei | |
| Halkalandok | 46 |
| Lepényhal... Nyelvhal... csak bátran! | |
| Heltai Jenő: Szakácskönyv | 51 |
| Hogyan fő a kengurufarkleves?! | |
| Borkultúra: A világ nagy borai | 56 |
| A portói | |
| Csók, édesebbnél édesebb | 58 |
| Tizenkétszer |