kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Konyhaművészet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz. |
| Pástétom nélkül lehet - de nem érdemes... | 2 |
| Kitűnő konyhák | 8 |
| A Scampi egy ugrással a legfigyelemreméltóbb éttermek közé került | |
| Interjú | 14 |
| Dr. Habsburg Ottó fenséges étkei | |
| Édes meglepetés | 18 |
| Habsburg Walburga esküvőjére kreálták a Gundelban | |
| Világkonyha | 21 |
| Gasztronómiai utazásunk első állomása: Olaszország | |
| Feljegyzések fűszerekről | 28 |
| A legfinomabb, legillatosabb vanília ma is az eredeti, a mexikói | |
| Ínyencvacsora fél óra alatt | 30 |
| Forró spanyol saláta, sültbanán pudinggal | |
| Konyha magyar módra | 35 |
| Új sorozatunkban kevéssé ismert, de megismerésre méltó, tájjellegű ételeket mutatunk be - természetesen lapunk stílusában | |
| Delikátesz | 36 |
| Csupa sonkás különlegesség | |
| Nem csak vegetáriusoknak | 42 |
| Szíves figyelmükbe ajánljuk a sárgarépát | |
| Szakácsművészet | 50 |
| Tudnivalók a szeletelés tudományáról | |
| Gasztronómiai arcképcsarnok | 54 |
| Lucullus, a hadvezér | |
| Igen, a sajt | 56 |
| A sajtos finomságokra nem is lehet nemet mondani | |
| Borkultúra | 60 |
| Magyarország borai: Villány, Somló nedűje | |
| Á la carte | 64 |
| A Görög Kancsóban, Szentendrén |