kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Konyhaművészet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz. |
| Nyáridő | 2 |
| A kertek valósággal zúdítják asztalunkra a kincseket | 2 |
| Kitűnő konyhák | 8 |
| A steakevők kedvenc helyén, a Fehér Bölényben jártunk | |
| Feljegyzések fűszerekről | 14 |
| Hétköznapi és nélkülözhetetlen: a mustár | |
| A mesés méz | 18 |
| Régi-új divat a világban: cukor helyett méz | |
| Vendégoldalon | 24 |
| Kalla Kálmán, a Gundel Étterem főszakácsa | |
| Interjú | 26 |
| Hogyan lett borszakíró a hírneves Falstaff magazin szerkesztője, Michael Prónay? | |
| Egyszerűen gyökerek | 28 |
| Fogyókúrás finomságok fehér- és sárgarépából, zellerből | |
| Hűvös élvezet | 32 |
| Különleges házi fagylaltok | |
| Ínyencvacsora | 36 |
| Tészta, saláta, ananász | |
| Világkonyha | 44 |
| Felejthetetlen ciprusi ízek | |
| Díszítőművészet | 52 |
| Uborkapók készül | |
| Borkultúra | 60 |
| Mostantól: Konyhaművészet-borteszt | 60 |
| Krónika | 62 |
| Gasztronómiai események |