| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Konyhaművészet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz. |
| Csupa spárga | 2 |
| Fejedelmek asztalán volt megkülönböztetett finomság | |
| Feljegyzések fűszerekről | 8 |
| A zellerlevél még a bágyadt nemi vágyat is felserkenti | |
| Konyha magyar módra | 11 |
| Töltött fürj egy réges régi szegedi szakácskönyvből | |
| Kitűnő konyhák | 12 |
| Egy este a Corvinus-Kempinskiben | |
| Édes meglepetés | 18 |
| Serpenyőben sütött tejesrétes túróval töltve | |
| Tésztarovat | 21 |
| Könnyű és laktató tésztasaláták, sok fantáziával | |
| Rigó Jancsi | 26 |
| Recept és romantika | |
| Tefal főzőiskola | 28 |
| Amelynek a professzorai kitűnő fiatal szakácsok | |
| Házias | 35 |
| Kállay Bori színművésznő pöszmétés töltöttkáposztája | |
| Nem pizza, piadina | |
| Legény megrakva minden jóval. Lényeg, hogy élvezd. | |
| Szakácsművészet | 42 |
| Az egyszerű sertéspörkölt háromféle tálalásban | |
| Kitűnő cukrászdák | 46 |
| A patinás gerbeaud | |
| Tizenkétszer | 50 |
| Válogatott meleg előételek | |
| Világkonyha | 52 |
| Arab konyhatitkok a Maghrebből | |
| Borkultúra | 58 |
| Borteszt - igyuk vagy ne igyuk? | |
| A terített asztal művészete | 62 |
| Róma féktelen ínyencei |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.