1.114.030

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Konzerv- és Paprikaipar 1982. július-szeptember

Konzervipari Vállalatok Trösztje és a MÉTE Konzervipari Szakosztályának lapja - 1982/3. szám

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 38 oldal
Sorozatcím: Konzerv- és Paprikaipar
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. Német és orosz nyelvű tartalomjegyzékkel, összefoglalókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A hőkezelés elméletének és gyakorlatának tanulmányozása a technológia korszerűsítésében
A konzervipari technológia meghatározó jelentőségű művelete a sterilezés. Méretezése és hibátlan... Tovább

Előszó

A hőkezelés elméletének és gyakorlatának tanulmányozása a technológia korszerűsítésében
A konzervipari technológia meghatározó jelentőségű művelete a sterilezés. Méretezése és hibátlan kivitelezése döntően befolyásolja a késztermék minőségét, eltarthatóságát, a selejt mértékét, a fajlagos energiafelhasználást. Vissza

Tartalom

Hőkezelés elméletének és gyakorlatának tanulmányozása a technológia korszerűsítésében 81
Dr. Körmendy Imre: Hőkezelési egyenértékek számítására és értelmezésére vonatkozó újabb eredmények 84
Dr. Czegka Miklós: Gyakorlati következtetések optimális hősterilezés kidolgozásával kapcsolatban 88
Erdélyi Mihály - Dr. Nagy József - Tóth Mihály: Különböző hőkezelési egyenértékek vizsgálata konvekcióval és kondukcióval melegedő termékeknél 93
Dr. Nagy József - Vidács Ferencné - Mérő Györgyné: Hőkezelés hatására fellépő kémiai változások vizsgálatának eredményei 98
Dr. Vukov Konstatnit: Hőkezelés hatás a gyümölcs és zöldség szöveteire a feldolgozás során 102
Georg Hahn - Manfred Eisner: Hőáramlás útján melegedő termékek sterilizése előírt hőterhelési és főzési értékek mellett 105
Berki Ferenc - Bükkös Ákos - Szilágyi István: Szempontok a fűszerpaprika-szárítás gazdaságosságának javításához, II. rész 108
Gerle Imre: Konzervek biztonságos tárolásának néhány fontosabb következménye 116
Sós Józsefné - Zelenák Frigyesné - Moskovics Lászlóné: Állományjavító adalékanyagok felhasználása ételkonzervekhez 118
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Konzerv- és Paprikaipar 1982. július-szeptember Konzerv- és Paprikaipar 1982. július-szeptember
Állapot:
1.880 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba