865.292

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Titoklesők

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Garabonciás Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 232 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-7407-16-2

Fülszöveg

A szerzőpáros új könyve ismét a kémek és kémelhárítók világába vezeti el az olvasót.
A hiteles, valódi történetek izgalmaiban megjelenik a jelen és a közelmúlt történelme. Általuk az olvasó bepillanthat a politika, elsősorban a katonapolitika kulisszatitkaiba, megismerkedhet azzal a titkos háborúval, amelynek célja az államok, a hadseregek kifürkészése, akcióik megakadályozása.
Az olvasó az egyes írásokkal megismerkedve mind térben, mind időben nagy utazást tesz meg. Így például izgalmas történetek olvashatók a japánok által a II. világháborúban megszállt területeken harcoló kommandósok akcióiról: A Gehlen-kémszervezet kiépítéséről, s arról, hogy a CIA hogyan "mentette át" a szervezet a saját hatáskörébe a háború után, s milyen akciókra alkalmazta, illetve hogyan adta át azt az NSZK kormányának, megteremtve ezzel a nyugatnémet hírszerzést: egy kalandos életet élő egyiptomi-izraeli kettős ügynökről, valamint a CIA latin-amerikai titkos háborújának néhány részletéről.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem