1.034.152

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A miskolci ortodox templom

Szerző
Grafikus
Lektor
Fotózta

Kiadó: Borsod Tourist Idegenforgalmi hivatal-Miskolci ortodox templom
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, térképpel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Borsod Tourist Idegenforgalmi Hivatal fő feladata, hogy természeti és művészeti szépségekben bővelkedő megyénkre felhívja a magyar és külföldi turistatársadalom figyelmét, tanácsokat adjon és... Tovább

Előszó

A Borsod Tourist Idegenforgalmi Hivatal fő feladata, hogy természeti és művészeti szépségekben bővelkedő megyénkre felhívja a magyar és külföldi turistatársadalom figyelmét, tanácsokat adjon és tájékoztasson mindazon tudnivalókra vonatkozólag, amelyek az utazgatást és az itt-tartózkodást megkönnyítik. Sok éves munkánk során sokszor és sajnálattal kellett megállapítanunk, hogy az országjárók nagy része nem ismeri eléggé azt a sok szépséget, amelyet ez a táj rejteget. Akár Miskolcon, akár a megye területén elmennek olyan látnivalók mellett, amilyenekért egy külföldi utazás során pénzt és fáradtságot nem kímélve lelkesednek.
Fedezzük fel tehát megyénk értékeit! Diósgyőr, Lillafüred, Sárospatak és Aggtelek mellett ott sorakoznak a rejtettebb szépségek is.
A Borsod Tourist ennek érdekében már sokat tett. Hivatalában díjtalan tájékoztatást nyújt szóban és írásban, szállást biztosít kempingjeiben, fizetővendég-szobákban, idegenvezetőket és tolmácsokat biztosít a hazai és a külföldi vendégek számára, étkeztetések lebonyolítását vállalja, térképeket, levelezőlapokat, ajándéktárgyakat forgalmaz. Az elmúlt évek folyamán több olyan kalauzt és képeskönyvet adtunk ki, amelyek újabb és újabb látnivalókra hívják fel az országjárók figyelmét, és rámutatnak arra is, mi az illető terület legkönnyebb meglátogatási módja, milyen központból szervezhetik meg legegyszerűbben a környék részletes bejárását. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv