1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vágóállat és hústermelés 1981. január-december

Állatforgalmi és Húsipari Tröszt, és a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Információs központja közös tájékoztatója - XI. évfolyam 1-12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: A Mezőgazdasági és Élelmiszerügyi Minisztérium Információs Központja
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 651 oldal
Sorozatcím: Vágóállat és hústermelés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. További szerzők az újságokban. Néhány fekete-fehér fotóval, ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az 1980-as év nemcsak egy gazdasági évet, hanem egy egész tervciklust zár, az 1981. évvel pedig új tervidőszakot nyit mind népgazdaságunk, mind a húsipar.
Amikor az új év elején az előttünk álló... Tovább

Előszó

Az 1980-as év nemcsak egy gazdasági évet, hanem egy egész tervciklust zár, az 1981. évvel pedig új tervidőszakot nyit mind népgazdaságunk, mind a húsipar.
Amikor az új év elején az előttünk álló feladatokról beszélünk, szükséges, hogy visszatekintsünk az elmúlt évre - időszakra is, hiszen az elért eredmények adják azokat a tapasztalatokat,amelyek a jövő feladatok megoldását segítik.
A húsipar 5 év alatt jelentősen fejlődött, erősödött a termelésben, az ipari struktúrában, az alkalmazkodó képességben, melynek eredményeként 1980. évben a belföldi hús-ellátás kielégítő, nyugodt volt, a kivitel 14%-kal növekedett.
Az elmúlt évek megvalósított beruházási termelésbe álltak és kialakult, kinevelődött az a szakmunkás gárda, az a szervezettségi szint, amely lehetővé tette, hogy az 1980. évet eredményesen zárjuk.
A népgazdaság helyzetéből kiindulva ismeretes, hogy a gazdálkodó egységek felé és így iparunk felé is nő a követelmény, és az export orientáció miatt még az eddigieknél is rugalmasabb gazdálkodást kell folytatnunk. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv