1.034.919

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Betegségenciklopédia 1-2.

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A polgári kormány megalakulása után célul tűzte ki a tudásalapú társadalom megalapozását Magyarországon.
Mai világunk gyors fejlődésének egyik motorja az a "csendes, digitális forradalom" amely... Tovább

Előszó

A polgári kormány megalakulása után célul tűzte ki a tudásalapú társadalom megalapozását Magyarországon.
Mai világunk gyors fejlődésének egyik motorja az a "csendes, digitális forradalom" amely gyökeresen megváltoztatja a környezetünket, egész életünket. Egyre nagyobb szerepet kapnak az információs eszközök, az általuk elérhető közös tudásvagyon, az emberiség által felhalmozott és gyorsan gyarapodó tudástőke.
A gazdaság globális és regionális szinten egyaránt hálózatba szerveződik. Ez azt jelenti, hogy néhány éven belül eldől, mely országok lesznek képesek csatlakozni az "Új Gazdasághoz", és melyek szakadnak le.
A munka világa is átalakul: alapkövetelmény az "élethosszig tartó tanulás". A munkavégzés egyre inkább függetlenedik a település-, sőt az országhatároktól, előtérbe kerül a távmunka.
Az informatikai ágazatot is felügyelő miniszterként folyamatosan azt igyekeztem hangsúlyozni, hogy az információs társadalom kiépítésének egyik fontos célja a társadalmi ágazatok összekapcsolása, az új technológiákon keresztül történő integráció megteremtése. A tudásalapú társadalom létrejöttének haszonélvezője az egész társadalom, úgy hogy minden szakmai ágazat képes az új nyelvezetet elsajátítva integrálódni. Ezért nyújtottunk támogatást a pedagógusoknak, a diákoknak, a bíráknak, ügyészeknek, hoztunk létre teleházakat a vidéken élőknek, és sok milliárd forinttal támogattuk, támogatjuk a legkülönbözőbb társadalmi csoportokat.
A Betegségenciklopédia kitűnő kezdeményezés, és egyben jól tükrözi törekvéseinket, hogy az orvostudomány ezen nélkülözhetetlen eszközének online és offline megjelentetését támogatjuk.
Biztos vagyok benne, hogy ez a kiadvány amellett, hogy lehetővé teszi a szakorvosok számára a társszakmák ismeretanyagának megismerését, a háziorvosok mindennapi munkájához hathatós segítséget nyújt, és az orvostanhallgatók számára fontos tudásanyagot biztosít, az orvostársadalom számára is otthonosabbá teszi az "új nyelvezet", az informatika nyelvezetének használatát. Vissza

Tartalom

I. kötet
Anyagcsere- és táplálkozási betegségek13
Endokrinológia83
Fül-orr-gégegyógyászat289
Gasztroenterológia409
Infektológia569
Ortopédia881
Pulmonológia953
Reumatológia-immunológia1031
Urológia1107
II. kötet
Bőrgyógyászat18
Csecsemő-, gyermek- és újszülöttgyógyászat141
Hemosztazeológia515
Kardiológia561
Nefrológia611
Neurológia699
Pszichiátria811
Szemészet907
Szülészet-nőgyógyászat991
Traumatológia1157
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv