A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Körös menti ízek

Gasztronómiai kalandozások a Hármas-Körös vidékén

Szerző
Szerkesztő
Gyomaendrőd
Kiadó: Rekline Stúdió
Kiadás helye: Gyomaendrőd
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 131 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-08-4338-6
Megjegyzés: További szerzők a műben. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Könyvünk a Hárnnas-Körös vidékének konyháját mutatja be az olvasónak. Sokan nem is gondolnák, hogy ezen a viszonylag kis területen milyen változatos, ugyanakkor egyedi, máshol nem fellelhető gasztronómia alakult ki a táj adottságainak és az itt élő vegyes - magyar, szlovák, sváb - népességnek köszönhetően. Napjainkban az emberek egyre inkább kezdik újra felfedezni a házi készítésű ételeket, a házi ízeket, az adalékanyagoktól, színezékektől mentes élelmiszert, a saját termesztésű zöldségeket, gyümölcsöket, és az ezekből készített ételeket. Nekik is szól ez a könyv, amely a Körös-vidék hagyományos konyhaművészetének ma is élő érdekességeit teszi közzé.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem