| Kiadó: | Madal Bal Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 195 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 13 cm |
| ISBN: | 978-963-9793-08-8 |
| Bevezető | 7 |
| A savtúltengés | 9 |
| Mi az a sav-bázis egyensúly? | 10 |
| A savtúltengés mértékének meghatározása | 29 |
| A megfelelő étrend | 51 |
| Savasító, bázikus és gyenge savakban gazdag ételek | 52 |
| Az egyes ételek savasító illetve bázikus hatása | 72 |
| A savasító ételek bázikus alternatívái | 96 |
| A savak semlegesítése | 127 |
| A víz segítségével történő savtalanítás | 128 |
| Bázikus táplálékkiegészítők | 136 |
| Egyéb fontos készítmények | 151 |
| A savak kiürítése | 166 |
| Bázikus energiafokozó készítmények | 188 |
| Függelék | 196 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.